Celebrity News

Rafael Nadal zanemeo na human gest Novaka Đokovića!

Rafael Nadal zanemeo na human gest Novaka Đokovića!

Rafael Nadal zahvalio se našem najboljem teniseru Novaku Đokoviću za human gest koji je uputio španskim bolnicama.

Naime, Španija je duboko zahvaćena korona virusom a kako prenose domaći mediji, Novak Đoković učestvovao je u prikupljanju pomoći za bolnice rodne zemlje njegovog tenisera saborca.

Ovih dana Rafael Nadal i Novak Đoković svojim humanim gestovima oduševili su čitavu planetu i svojski rade na tome da oporave zemlju od pandemije koja ju je zahvatila.

Budući da je Rafael Nadal  na čelu mnogih kampanja na Iberijskom poluostrvu i pomaže kroz različite akcije, Novak je Srbiji uplatio milion evra za respiratore, piše Blic.rs.

Prirodom protiv korona virusa: Novakovih 10 pravila za jačanje imuniteta

Kako je Rafael Nadal istakao na svom Instagram profilu, junačina Šoković se ne zaustavlja. Sada je Rafael otkrio njegov novi gest.

- Veliko hvala Novaku Đokoviću na doprinosu kampanji "naša najbolja pobeda" da pomognemo onima kojima je neophodno u borbi za korona virusom. Galantni potez. Hvala Nole - napisao je Rafa, s tim što je poslednje dve reči napisao na srpskom!

Ovim gestom i Rafael Nadal odao je veliko priznanje Srbiji!

 

View this post on Instagram

 

A huge thanks to @djokernole for the contribution to the #nuestramejorvictoria campaign helping those in need in the fight against Corona Virus. Class act ???? Hvala Nole!

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on Apr 3, 2020 at 10:30am PDT

Novak Đoković donirao milion evra Srbiji za kupovinu respiratora

U obraćanju medijima Đoković se zahvalio medicinskim stručnjacima koji su mu pomogli da donese odluku o donaciji.

– Želeo bih da se zahvalim ljudima u Srbiji i vlastima. Pokušavali smo da komuniciramo sa svim mogućim medicinskim stručnjacima u Srbiji, ali i širom sveta. Oni su nam pomogli da se odlučimo o donaciji, a ona je milion evra za kupovinu respiratora i dodatne medicinske robe – rekao je početku obraćanja Novak Đoković.

Jelena i Novak Đoković podelili neverovatno iskustvo sa Balija (video)

 Jelena Đoković je ispred fondacije Novaka Đokovića dodala više detalja o ovom gestu

– Ušli smo u tematiku i problem, zahvaljujući Novakovom imidžu, imali smo pristup ljudima koji imaju iskustva. Razlog zašto se nismo javili jer su informacije bile nestabilne. Non stop se nešto menja, između ostalog, respiratori su najneophodnija oprema. Svi smo nagrnuli na proizvođače, a respiratora nema dovoljno. Cene se kreću od 10.000 do 50.000 evra. Između ostalog iskoristili smo ovu priliku da naučimo nešto.

Novak Đoković otkrio šta je njegovoj deci zabranjeno

– Niko nema konkretno rešenje. Razmišljali smo o doktorima, to su kompleksne mašine, pa smo tražili da to budu mašine koje su već poznate doktorima. Razmišljali smo kako sve da dostavimo, hvala Bogu imamo divne ljude s kojima smo u kontaktu, uspećemo da dostavimo respiratore. Komplikacija postoji, ali uspećemo. Otvorili smo žiro račun u Fondaciji da oni koji mogu da nam pomognu to urade – dodala je Jelena.

Zašto je poludeo Novak Đoković: Šta samo stojiš, reci nešto!

Komentari (0)

Loading