Celebrity News

Posle velike ljubavi, krah: Raskinuli Milica Todorović i Petar Strugar?

Posle velike ljubavi, krah: Raskinuli Milica Todorović i Petar Strugar?

Milica Todorović i Petar Strugar raskinuli su svoju emotivnu vezu posle samo četiri meseca, a kako navodi tabloid "Scandal!", nije bilo grubih reči niti sukoba, već su se pevačica i glumac mirno razišli

Prema pisanju tabloida "Scandal!", Milica Todorović i Petar Strugar su raskinuli. Jedan od najvoljenijih parova na domaćoj sceni, poslednjih nekoliko meseci, neprestano je plenio pažnju javnosti zbog velike ljubavi, ali i poslovne saradnje koja je bila vrlo zanimljiva.

Brojni fanovi su navijali da njihovo zabavljanje preraste u nešto ozbiljnije, zanimalo ih je sve što imaju da kažu o svojoj ljubavi i budućim planovima.

Stugar je mesecima, pored brojnih uspešnih uloga na filmu i televiziji, bio glavni junak Milicine priče, ali izgleda, da je ovoj idili došao kraj...

Milica Todorović o vezi sa Petrom Sturgarom: Zakasnila sam debelo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Jan 24, 2020 at 10:37am PST

Naime, prema navodima tabloida "Scandal!" oni su odlučili da, posle četiri meseca prelepe ljubavi, više ne mogu da obudu zajedno. Iako su najavljivali i venčanje i decu, Milica i Petar su na kraju shvatili da nisu jedno za drugo.

Kako navodi pomenuti tabloid , Petar nije izdržao medijski pritisak, pa su raskinuli.

– Strugar je priznao Milici da ne može da izdrži toliki medijski pritisak, te da se njemu ne sviđa što se svakodnevno oni kao par provlače kroz medije. Posle tog razgovora oni su se razišli i zaista nije bilo ružnih reči ni s jedne strane. On je otvorio konjički klub i sada se uglavnom tamo nalazi - rekao je neimenovani izvor za ovaj tabloid.

Zbog korone ne izlazi iz kuće: Milica Todorović otkrila kako se bori protiv ove pošasti

- Da ne bi bila sama u Beogradu tokom pandemije, Milica je otišla kod roditelja u Kruševac. Kako Miličini i Petrovi prijatelji tvrde, možda ovo i nije konačan raskid. Budući da je Petar bio nezadovoljan zbog prašine koja se digla oko njihove veze, a i ona se nakon dužeg vremena vratila u javnost posle medijske izolacije. Zbog svega toga i nekih drugih stvari njihova veza nije izdržala, pa su raskinuli – dodao je izvor.

Milica Todorović od haosa pobegla iz Beograda, evo gde odmara dušu i telo! (foto)

Iako je Petru smetalo njihovo prečesto pojavljivanje u medijima, vezu je prekinula Milica.

– Milica je nakon četiri meseca prekinula vezu sa glumcem Petrom Strugarom. Iako se pisalo da su zajedno otišli u njen rodni Kruševac, pevačica je sama otišla kod svojih, dok se Petar iselio iz njihovog zajedničkog stana – navodi izvor blizak paru.

Ništa nije slutilo na kraj - Milica i Petar u zajedničkom poslovnom poduhvatu

Pre samo nekoliko dana Milica je na svom Instagram profilu objavila sjajne vesti iz poslovnog života.

Naime, Milica i Petar su osvanuli na naslovnici “VL magazina”, jednog od najpoznatijih afričkih časopisa!

Ovaj magazin je u martovskom broju objavio njihov zajednički intervju, kao i modni editorijal, nazvan "Boni i Klajd", koji je nedavno snimljven u Titovom "Plavom vozu". Više o zajedničkom poslovnom poduhvatu pročitajte OVDE.

Pored brojnih pratilaca na društvenim mrežama koji su bili presrećni zbog ovog uspeha, Milici su čestitale i mnoge koleginice, među kojima su Tijana Dapčević i Kaliopi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Mar 10, 2020 at 5:58am PDT

Podsetimo, Milica i Petar su se upoznali za vreme snimanja njenog spota. A  kako je pevačica izjavila, konj ih je spojio. Glumac je na set došao sa svojim konjem i pružio joj je ruku kako bi se upoznali i tada su sevnule varnice. Posle toga prvi put su se zajedno pojavili u emisiji “Amidži šou” i nakon toga su se povukli u ilegalu.

– Petar me je osvojio neposrednošću i duhovitošću. Po tom pitanju smo veoma slični, oboje volimo da se šalimo i širimo pozitivnu energiju. Sa njim se stalno smejem, to mi mnogo prija. Sviđa mi se i što je kulturan i fin. Volim kada me pogleda svojim zelenim očima, a i zgodan je, da se ne lažemo – rekla je šarmantna pevačica u ekskluzivnom intervjuu za “Hello!”.