Celebrity News

Raspoloženje na setu je na nivou: Ko se još pridružio snimanju serije "Vojna akademija"?

Raspoloženje na setu je na nivou: Ko se još pridružio snimanju serije "Vojna akademija"?

U kasarnama Vojske Srbije uveliko se već nekoliko nedelja snimaju scene za četvrti nastavak serije "Vojna akademija".

Brojni kaskaderi, statisti i glumci rade po svim vremenskim uslovima, a na setu je bilo posebno zabavno kad je stigao Gordan Kičić. Popularni glumac zasmejavao je okupljene novinare i kolege jer tumači glumca koji ruši vojničku disciplinu i krši kodeks ponašanja.

Објава коју дели gordankicic (@gordankicic) дана 18. Апр 2018. у 4:19 PDT

- Teško da ova uloga može da se poredi s Kaluđerom iz "Senki". Više sam gost koji se s vojskom sprema za ulogu svog života. Ne igram u seriji sebe, već više poznatu ličnost koja želi da bude glumac. Dao sam mu duhovitu notu - kaže Kičić za Kurir.

Pored iskusnih Bojana Perića i Tijane Pečenčić, u novih 12 epizoda gledaćemo i Rašu Bukvića i njegovu suprugu Mariju Bergam. U fokusu će biti mladi kadeti koje igraju Slaven Došlo, Vučić Perović, Đorđe Stojković i Anđela Jovanović.

Iako na malom ekranu sve izgleda "upeglano", glumica Anđela koja igra Cecu, kaže da joj najteže pada da nosi vojničke čizme.

- Čizme su mi preteške...posebno posle jedne scene u kojoj sam trčala dvadesetak minuta. Stopala su mi u žuljevima, ali su mi garderoberke pomogle i sada nosim neke uloške i flastere - požalila se glumica koja je otkrila da njen lik u ovoj sezoni konačno sazreva i postaje ženstveniji.

Anđela kaže da se ekipa uskoro seli na Pasuljarske livade, gde će provesti 15 snimajućih dana.

Jedan od omiljenih glumaca mlađe generacije Slaven Došlo, koji igra Iliju, otkriva da će u ovoj sezoni bili manje problematičan.

- Svi znamo šta igramo, čime se bavimo...sad se više igramo i uživamo. Procentualno nas ima više nego prošle sezone, pa će samim tim biti i više dešavanja i zapleta. Pored ljubavnih zapleta, kojima se gledaoci raduju, očekuje nas i više vojničkih vežbi - kaže Slaven za Mondo.