Celebrity News

Rat žena fudbalera se nastavlja, umešaće se stručnjaci

Rat žena fudbalera se nastavlja, umešaće se stručnjaci

Kolin Runi, žena fudbalera Vejna Runija i majka četvoro dece, oglasila se juče na Tviteru i otpočela pravi mali rat sa suprugom drugog fudbalera Džejmija Vardija!

- Već nekoliko godina, osoba koju poznajem pratila je moj privatni nalog na Instagramu i odavala detalje mog privatnog života tabloidu 'San'. Toliko informacija je otišlo tim novinarima, o meni, mojoj porodici i prijateljima, sve bez mog znanja ili dozvole - deo je Kolinine izjave koja je navela i kako je došla do ovog zaključka. Više o tome pogledajte OVDE

Naime, Kolin kaže da je supruga Vardija, Rebeka, prodavala priče tabloidima.

Optužena se prvo oglasila porukom na društvenim mrežama u kojoj je napisala da je "Kolin mogla lično da joj se obrati, a ne da je bruka ovako javno" nakon čega je rešila da odgovori drugačije - ISTRAGOM!

Britanski mediji pišu da je Rebeka prekinula odmor kako bi se vratila u London i unajmila IT stručnjake koji će ispitati sadržaj njenog kompjutera, advokate koji će dokazati da nije sarađivala s tabloidima kako bi time dokazala da nije ona prodavala priče o Runijevoj supruzi.

- Posle će je tužiti - rekao je neimenovani izvor blizak Vardijevoj "Metrou".