Celebrity News

RAZVOD JE PITANJE DANA: SUPRUGA TURSKOG BREDA PITA KRIŠOM UZIMALA ANTIBEBI PILULE!

RAZVOD JE PITANJE DANA: SUPRUGA TURSKOG BREDA PITA KRIŠOM UZIMALA ANTIBEBI PILULE!

Kivanč Tatlitug, kako ga javnost zove i turski Bred Pit poludeo je kada je saznao da je njegova supruga u tajnosti na sve načine pokušavala da spreči da ostane u drugom stanju!

Inače, glumac se 2016. godine i oženio stilistkinjom Bašak Dizer a javnost je sve vreme želnjo iščekivala da poznati turski par saopšti lepe vesti o proširenju porodice.

https://www.instagram.com/p/B16o9BcoVny/

Budući da se često spekulisalo da se poznati par leči od steriliteta, s obzirom na to da od prinove nema ni traga, izgleda da je istina ipak malo surovija.

Ispostavilo se da je lepa stilistkinja, pila antibebi pilule jer nije želela da ostne u drugom stanju. Dobro obavešten izvor kaže da glumac ozbiljno razmišlja o tome da podnese zahtev za razvod braka, jer ga je supruga duboko povredila, pišu Tv Novele.

- Pre nego što su se venčali, Kivanč i Bašak dogovorili su se da će sačekati sa prinovom, Budući da je i nedugo posle svadbe otpočeo snimanje za seriju "Ljubav iz osvete" ovaj lepi glumac nije želeo da mu se dete rodi dok je on po ceo dan na setu. 

Sve ovo, nimalo se nije dopalo glumčevoj majci, koja je u osnovi, pokušavala na sve načine da mu rasturi brak, budući da Bašak uopšte nije gledala kao snaju.

- Kivančova majka, Nurten, nije imala pojma da njena "snaja" ne ostaje trudna ne zato što ne može, već zato što su se poznati supružnici tako dogovorili - kaže izvor.

https://www.instagram.com/p/BtWklryBBUF/

Od završetka snimanja serije pa sve do početka snimanja druge, prošla je skoro jedna godina, te je i zbog drugih obaveza potomstvo ponovo palo u drugi plan.

Nedugo posle toga, kada su se sve obaveze približili kraju, Kivanč je porazgovarao sa svojom suprugom u želji da ona prekine da uzima antibebi pilule, jer je, po njegovom mišljenju, konačno došlo vreme za bebu.

- Ona se složila sa tim, međutim, iako su poslednjih meseci intenzivno radili na prinovi, test za trudnoću uvek bi bio negativan. Glumcu nije bilo jasno šta se dešava,  budući da je uradio sve analize koje su pokazale da je njegovo reproduktivno zdravlje sasvim u redu, a lekari nisu našli nijedan problem ni kod njegove supruge. 

Sve pada u vodu onog momenta kada je glumac u kanti za otpatke pronašao kutijicu od antibebi pilula i shvatio da Bašak zapravo ne želi da ostane trudna.

Kako navodi izvor, Bašak se plašila gojaznosti u trudnoći.

Posle ovog saznanja, izbila je velika svađa između supružnika te je poverenje koje je Kivanč gajio prema svojoj ženi, poljuljano za sva vremena da čak razmišlja i o razvodu.

Njegova majka koja svakako nije srećna što je njen ljubimac oženjen lepom stiliskinjom, ovakve vesti jedva bi dočekala, a šta će se dalje dešavati ostaje da vidimo...