Celebrity News

Razvodi se ili se ne razvodi: Sanja Marinković zbunila sve odgovorom na glasine da se rastaje od supruga

Razvodi se ili se ne razvodi: Sanja Marinković zbunila sve odgovorom na glasine da se rastaje od supruga

Voditeljka  progovorila o braku i tome "da će u 2020. godini biti najvoljenija žena"

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je zbunila i šokirala sve gledaoce emisije "Amidži šou" kada je gostovala kod voditelja Ognjena Amidžića sa kojim je pričala o "potencijalnom razvodu". A nakon Sanjine neodređene izjave, danas svi mediji brue o tome.

Naime, voditeljka nije konkretno spomenula rastanak, ali jeste iznenadila i voditelja i goste u studiju onim što je rekla.

- Teme koje se tiču ljubavi su izuzetno osetljive. Mogu samo da kažem da, kao i većina nas pred Novu godinu pravim spiskove, a na tom spisku su mi želje vezane za posao, majčinstvo, zdravlje i naravno želje za ljubav. Želim da u 2020. godini budem najvoljenija žena, od jutra do večeri, e sad da li će to biti u braku ili ne, to ću da razmislim - rekla je Sanja i nastavila:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Oct 8, 2019 at 6:48am PDT

- Uopšte nije komplikovano, ja sam jedna od onih žena koja veruje da postoji više velikih ljubavi i da nije garancija da će velika ljubav da završi brakom za ceo život. Ja kad sam se venčavala, to nije bila neka moja mera sreće, jer smo se mi venčali kad je Strahinja imao četiri godine i nisam ni tada tražila garancije koliko će to da traje. Rekla sam da želim da budem najvoljenija žena u 2020. godini, a da li će to biti u braku ili neće, razmisliću - ponovila je ona, a zatim i dala malo konkretniji odgovor:

- Nisam se razvela, vreme će pokazati.

Inače, Sanja je nedavno za magazin "Story" otkrila svoje viđenje braka.

– Nisam od onih razmaženih ili nezadovoljnih žena koje očekuju da im muškarac ugađa i pogađa spisak želja i zahteva, ali jesam spremna da, ma koliko imala strah od novog početka, jednog dana shvatim da nemam više vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog zaveta. Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem. Da li će ljubav pobediti strah od odlaska vreme će pokazati.