Celebrity News

Da li je ovo najkraći brak u istoriji Holivuda? Razvodi se Pamela Anderson

Da li je ovo najkraći brak u istoriji Holivuda? Razvodi se Pamela Anderson

Pamela Anderson nedavno je šokirala javnost kada je saopštila da se po peti put udala. Međutim, sada je odlučila da se razvede, a evo i zašto.

Pamela Anderson pre tačno 12 dana obavestila je javnost da se udala po peti put. Ova šokantna vest brzo se proširila a ko je "novi" suprug brzo je obelodanjeno. Naime, kako su pisali inostrani mediji poznata seks bomba, Pamela Anderson udala za filmskog producenta Džona Pitersa (74)  sa kojim je bila u ljubavnoj šemi pre 30 godina.

Sudbonosno “DA“ rekla je u Malibuu 20. januara, preneo je portal “Page Six” a o njihovoj ljubavi izvor blizak paru rekao je:

– Oni pripadaju zajedno. Divna holivudska romansa. 

Nakon ove informacije da je zapečatila svoj ljubavni život u 51. godini, Pamela Anderson odlučila je da se razvede. Budući da su se Džon i Pamela venčali u Opštini, venčani list im nije zvanično uručen. Pamela Anderson sada je odlučila da zaustavi proces izdavanja njihovog venčanog lista a o tome ovako je obavestila javnost.

Pamela Anderson se udala peti put! (foto)

- Život je put, a ljubav je proces. Znajući tu univerzalnu istinu, zajedno smo odlučili da odložimo formalizaciju dobijanja venčanog lista - saopštila je Pamela.

Pamela Anderson - trnovit put do prave ljubavi 

Poznata zečica, Pamela Anderson pre Džona Pitersa za kog se udala pre 12 dana a sad već i razvela, bila je u emotivnoj vezi sa francuskim fudbalerom Adilom Ramijem. Kako su tad pisali, ljubav između Pamele i Adila bila je jedna od onih pravih filmskih, ali je nažalost i ona, kao i sve prethodne doživela krah. U junu 2019. godine Pamela Anderson saznala je da je pravarena i na svim društvenim mrežama obelodanila ovu vest.

– Teško je to prihvatiti. Poslednje više od dve godine mog života bile su velika laž. Prevarena sam… navedena da verujem kako smo jako zaljubljeni, uništena sam saznanjem u posljednjih nekoliko dana da je živeo dvostruki život. Šalio se sa drugim igračima koji imaju devojke u stanovima blizu svojih žena, zvao ih je čudovištima. No ovo je gore. Svima je lagao. Kako je moguće tako kontrolisati srca i umove dve žena. Siguran sam da je bilo i drugih. On je čudovište. 

Pamela Anderson: Ovo je istina o mojoj vezi sa Vladimirom Putinom

Pre Adila koji joj je slomio srce, Pamelin ljubavni život bio je turbulentan a svoju sreću na trnovitom putu do ljubavi, još uvek nije našla. Budući da je u najboljim godinama i da još uvek pleni seksepilom, ne sumnja se da će možda, za 12 dana, Pamela ponovo obavestiti javnost o nekoj novoj ljubavi. Čekamo, u pripravnosti...