Celebrity News

Reakcija Svetlane Cece Ražnatović na SKANDAL KOJI TRESE ESTRADU!

Reakcija Svetlane Cece Ražnatović na SKANDAL KOJI TRESE ESTRADU!

Budući da se na estradi često vode javni ratovi i to na društvenim mrežama, povodom jednog skorašnjeg koji je potresao javnost, velika zvezda Svetlana Ceca Ražnatović komentarisala je kako u današnjem vremenu Instagrama, Facebooka i Tvitera, njena deca uspevaju da ostanu po strani. 

Naime, po pisanju domaćih medija, pojavio se status u kom se na najružniji način vređaju zene a koji je navodno postavio Cecin sin Veljko, te je pevačica odmah porekla da je to Fejsbuk profil njenog sina.

- Moja deca imaju samo Instagram profil koji je verifikovan baš iz razloga da bi se zaštitili od manipulacija bolesnih ljudi. On to nikada ne bi objavio, niti napisao, a kamoli javno izrekao jer mu njegovo vaspitanje to ne dozvoljava, pogotovo kada je ženski rod u pitanju, ma ko to bio. On je mlad, sportista. Nikada nije ulazio u te ratove niti javna prepucavanja na ovako jadan, primitivan i vulgaran način. Ovaj profil je prijavljen i ja sam dematovala na društvenoj mreži Instagram. Ništa više ne bih komentarisala i stavila bih tačku na ovo - rekla je pevačica za Kurir.