Celebrity News

RETROSPEKTIVA: RASKIDI I RAZVODI POZNATIH koji su nas šokirali u 2018.

RETROSPEKTIVA: RASKIDI I RAZVODI POZNATIH koji su nas šokirali u 2018.

Tokom 2018. godine medijij su imali pune ruke posla jer su mnoge poznate ličnosti obnavljali svoje emotivne romanse, ulazili su u nove veze, ali i raskidali i razvodili.

Međutim, i 2019. godina počela je tužno. Posle 10 godina braka, svoju ljubav okončali su Ana Kokić i Nikola Rađen, iako je javnost bila ubeđena da imaju jedan od skladnijih brakova.

Podsetimo se koji su nas to raskidi i razvodi poznatih šokirali prethodne 2018:

Na domaćoj estradi najupečatljiviji i najburniji razvod svakako bio je i dramatičan završetak ljubavi Nataše Bekvlac i Luke Lazukića koji je pevačicu brutalno pretukao u aprilu ove godine.

Domaću scenu protreslo je još nekoliko razvoda među kojima se našao i brak popularna pevačice Andreane Čekić i njenog supruga Ivana Miladinovića kada su rešili da potpišu papire za razvod braka, ali još uvek nisu stavili tačku na zajednički život, na iznenađenje mnogih.

https://www.instagram.com/p/BimS2F1AiqI/

Takođe, četvorogodišnji brak Darka Lazića sa koleginicom Anom Sević, takođe je doživeo krah, ali kako su preneli domaći tabloidi, bivši supružnici dogovorili su se da ostanu u dobrim odnosima zbog ćerke Lorene.

Dva možda najneočekivanija razvoda u Holivudu bili su rastanak glumačkog para Dženifer Aniston i Džastina Terua i razvod nakon 10 godina braka ljubavi Čeninga Tejtuma i Džene Devan.

Paris Hilton i Kris Zilka

Bogata naslednica Paris Hilton i glumac Kris Zilka rastali su se nakon godinu dana od veridbe.

Traže se zainteresovani muškarci: Paris Hilton u novoj misiji!

Pi Didi i Kesi

Reper Pi Didi i njegova devojka Kesi raskinuli su nakon 10 godina veze.

Kardi Bi i Ofset

Reperski par Kardi Bi i Ofset rastali su nakon nešto više od godinu dana braka i zajedničkog deteta.