Celebrity News

Zavodnik svetskog glasa postao tata u 71. godini, evo kog je pola beba

Zavodnik svetskog glasa postao tata u 71. godini, evo kog je pola beba

Ričard Gir ponovo je postao tata. Njegova supruga Alehandra Silva porodila se u tajnosti, a ovo je njihovo drugo dete

 

Holivudski glumac Ričard Gir postao je još jednom otac, i to u 71. godini. Njegova 33 godine mlađa supruga Alehandra Silva, španska aktivistkinja, donela je na svet još jednog dečaka.

Iako su želeli da sakriju od javnosti, to im, očigledno, nije pošlo za rukom. Srećnu vest je otkrio španski magazin Hola!, a vest su odmah preneli vodeći svetski mediji.

Inače, čuveni ’oficir i džentlmen’ i njegova žena imaju dvogodišnjeg sina Aleksandra koji je rođen u februaru 2018. godine. Giru je ovo treće dete. Sa bivšom suprugom Keri Lovel ima 20-godišnjeg sina Homera, a Silva, takođe iz bivšeg braka ima sedmogodišnjeg sina Alberta.

PREPORUČUJEMO DA PROČITATE:

Ričard Gir: Sreća porodice mi je iznad svega! 

Ko je zgodna aktivistkinja?

Alehandra Silva je ćerka biznismena i bivšeg potpredsednika španskog fudbalskog kluba Real Madrid, Ignacija Silve. Glumac je Alehandru upoznao u momentu kada se razvodila od supruga Govinda Friendlanda, sina američkog rudarskog magnata Roberta Friendlanda.

Aktivizmom se bavi od 2007. godine, kada je promovisala neprofitnu organizaciju "Beautiful Life Fund" koja se bavila podizanjem svesti o deci izbeglicama, žrtvama rata i obrazovanju dece bez roditeljskog staranja širom sveta. Učestvovala je 2010. godine i u projektu "Afrička inicijativa" fudbalskog kluba Real Madrid, kao sredstva za integrisanje siromašne dece i promovisanje sporta i njegovih vrednosti među afričkim porodicama.

Interesovanje za neprofitne organizacije dovelo je lepu Alehandru i do američkog glumca Ričarda Gira, koji je poznat i po svom humanitarnom radu.

NE PROPRUSTITE DA PROČITATE I:

Ričard Gir o ulozi beskućnika: Ljudi su me doživljavali kao crnu rupu koja može da ih usisa, crnu rupu neuspeha

Kako je sve počelo?

Prema pisanju stranih medija, njihovo poznanstvo je bilo vrlo romantično. Jednom prilikom je Ričard Gir rekao:

- Sve je počelo veoma jednostavno. Predstavio nas je zajednički prijatelj. Alehandra mi je rekla: "Zdravo!" I, tada kao da se svet srušio. Pogledali smo se i u prvoj sekundi smo shvatili da ćemo biti zajedno. Nikad u životu nisam doživeo takvu privlačnost. Nismo mogli skinuti pogled jedno s drugog. Gledali smo se u oči celu noć...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on Aug 31, 2017 at 2:31pm PDT

Dok je kod njega sve bilo na ’prvu loptu’, Alehandra je priznala da je bila sumnjičava.

- Sećam se da sam morala mnogo da se trudim da bi mi veza uspela. A onda, kada sam upoznala Ričarda, sve je počelo ubrzano da se odigrava. U početku sam imala određene sumnje. Oklevala sam. A on uopšte nije. Ričard je bio 100 posto siguran da je to sudbina. Kasnije sam shvatila da smo oboje na prvi pogled osećali da ćemo biti zajedno.

Venčali su se 2018. godine.

Sudbonosno "da" izgovorili su na skromnoj ceremoniji koja je održana na njegovom ranču u Paund Ridžu blizu Njujorka, gde i danas žive.

Da je ’zaljubljen do ušiju’ govori i podatak da je tokom Alehandrine prve trudnoće odbio dve vrlo zanimljive ponude za film, sve kako bi bio pored nje. Zajedno su učestvovali u brojnim poduhvatima, među kojima se izdvaja njihova poseta Dalaj Lami. U to vreme Alehandra je bila u drugom stanju, a fotografija na kojoj guru blagosilja bebu, obišla je svet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magazinespain (@magazinespain) on Sep 16, 2018 at 11:16pm PDT

Brakovi i razvodi najseksepilnijeg muškarca na svetu

Zgodni holivudski zavodnik iza sebe ima brojne veze i dva braka.

Na vernost se prvi put obavezao supermodelu Sindi Kraford. Bili su u braku od 1991. go 1995. godine. Venčali su se u Las Vegasu i godinama su važili za jedan od najlepših parova na svetu. Ipak, prema pisanju stranih medija, razveli su se zbog ’nepomirljivih suprotnosti’. Ipak, Sindi je jednom prilikom rekla da je Ričardu zahvalna za prelepe godine koje je provela kraj njega, ali da su razlika u godinama i drugačiji način razmišljanja učinili da se raziđu.

PROČITAJTE I: Šta je dovelo do razlaza Sindi Kraford i Ričarda Gira?

Da se ne plaši vezivanja i bračne zajednice, Ričard je dokazao 2002. kada se venčao sa glumicom i modelom Keri Lovel. Dobili su sina Homera. Ipak, rastali su se posle jedanaest godina provedenih zajedno.

PROČITAJTE I: Ovakav frajer se samo jednom rađa: Ričard Gir se posle 30 godina vraća na male ekrane

Izgleda da čuveni glumac nije imao sreće sa manekenkama i glumicama koje su, očigledno, želele aktivniji društveni život pun uzbuđenja. Gir je, ipak, poznat kao neko kome prija malo mirniji način života.

Izgleda da ga je pronašao tek pored Alehandre.

Komentari (0)

Loading