Celebrity News

Rijana raskinula vezu sa milionerom

Rijana raskinula vezu sa milionerom

Pop pevačica Rijana više nije u vezi sa saudijskim biznismenom Hasanom Džamelom, pišu američki mediji.

Kako saznaje "Media tejk out njuz", Rijana je rešila da prekine emotivnu vezu, a razlog je zato što se umorila od muškaraca.

- To je bila dobra veza, ali sada je završena. Naravno, Rijana mu je slomila srce. To je ono što ona radi: slama muška srca. Rijana se umorila od njega. Ona se ponekad umori od muškarca - kazao je izvor za ovaj medij.

Mnogi spekulišu da je problem mogao da nastane zbog brojnih Rijaninih obaveza koje ima. Premijera filma Ocean's 8, u kome glumi pored Kejt Blanšet i Sande Bulok, lansiranje svoje linije donjeg veša , Savage x Fenty i rad na kolekciji šminke Fenty Beauty su samo deo poslovnih angažmana na kojima je radila.

Rijana i Hasan su u bili zajedno od juna 2017. godine. Iako se nisu zajedno pojavljivali u javnosti, njihove zajedničke slike su se pojavljivale u mnogim tabloidima koji prate život poznatih ličnosti, pa je poznato da su zajedno boravili na Ibici.

Pevačica se još uvek nije oglašavala u medijima, te nije potvrdila pisanje medija, a obožatelji širom sveta jedva čekaju da saznaju da li je zaista Riri stavila tačku na ovu vezu od koje se mnogo očekivalo.