Celebrity News

Rita Ora otkrila celom svetu da je biseksualka

Rita Ora otkrila celom svetu da je biseksualka

Pevačica Rita Ora je ovog vikenda objavila novu pesmu Girls, u kojoj gostuju i pevačice Bebe Reksa, Čarli XCX i reperka Kardi B.

U novom singlu, Rita otkriva da je biseksualka.

Rita u novoj pesmi otvoreno preva o ličnim iskustvima koje je imala sa devojkama, priznajući da joj je inspiracila bila njena omiljena pesma I Kissed a Girl popularne Keti Peri, piše Teen Star.

Deo teksta pesme glasi i: "Nekada samo želim da ljubim devojke, devojke, devojke/ Crveno vino, samo želim da ljubim devojke, devojke, devojke. Nisam samo na jednoj strani, otvorenog sam uma, ja sam 50/50 i nikada to neću kriti”.

Iako je pesmu napisala sa namerom da postane biseksualna himna, popularne pevačice Hejli Kijoko i Kelani su osule paljbu na Ritu i njenu pesmu, uz optužbe da komercalizuje biseksualnost.

Hejli, popularna gej pevačica koja otvoreno peva o svojim ljubavnim vezama, je na društvenim mrežama između ostalog napisala i:

- Ne treba mi vino da bih volela devojke. Volim žene ceo svoj život. Ovakva pesma samo podstiče muški pogled, marginalizujući ideju žena koje vole žene.

Pevačica Kelani se takođe oglasila na društvenim mrežama gde je napisala:

- Ne želim da budem TA osoba, ali bilo je mnogo neprijatnih citata i trenutaka. Bilo je štetnih stihova. Tačka.

Nakon velike osude javnosti, oglasila se i Rita na društvenim mrežama gde je uputila javno izvinjenje svim članovima LGBT+ zajenice koje je njena pesma uvredila. Ona je u izvinjenju još jednom objasnila da je pesmu napisala na osnovu svojih iskustva i da je njom želela da javno otkrije svoju seksualnost i da zaista nije imala loše namere.