Celebrity News

Robi Vilijams postao otac: Dečaka rodila surogat majka

Robi Vilijams postao otac: Dečaka rodila surogat majka

Robi Vilijams i njegova supruga Ajda Fild dobili su četvrto dete, a Dan zaljubljenih iskoristili kao povod da objave srećnu vest

Dan zaljubljenih za mnoge autore širom sveta bio je poseban pošto su upravo njega iskoristili za premijerna izvođenja svojih albuma, spotova, filmova, za koncerte ili privlačenje pažnje javnosti na neki drugi način. Među onima koji su izuzetne vesti podelili sa publikom su britanski pop pevač Robi Vilijams (46) i njegova supruga Ajda Fild (40). Oni su, upravo, 14. februara  objavili rođenje četvrtog deteta.

- Uočite razliku… Na ovaj Dan zaljubljenih želeli bismo da proslavimo ljubav na najneverovatniji načinBo Benedikt Entoven Vilijams - napisala je Ajda na svom Instagram profilu otkrivajući neobično ime deteta.

Robi Vilijams više neće pevati svoju najpoznatiju pesmu,

a evo i zašto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Feb 14, 2020 at 9:51am PST

U nastavku poruke otkrila da maleni Bo jeste njihov biološki sin, ali da ga je na svet donela surogat majka, ista koja je rodila njihovu ćerku Koko.

- Blagosloveni smo što imamo zdravog sina i sada smo zvanično kompletni kao porodica – dodala je ona u opisu slike na kojoj se vide četiri para dečjih nogu.

OVO su uspeli da SAKRIJU od javnosti:

Porodična tajna Robija Vilijamsa

Robi Vilijams se bori sa mentalnom bolešću: Nekim danima ne mogu da ustanem iz kreveta

Robi Vilijams uspešno balansira između roditeljstva i karijere. I dalje se nalazi među najslušanijim muzičarima u Velikoj Britaniji, s obrzirom na to da je njegov poslednji album The Christmas Present krajem godine bio u samom vrhu muzičkih top lista.

Porodica mu, očigledno, mnogo znači, a o zdravstvenim problemima više ne govori. Sa suprugom Ajdom je u braku od 2010. godine. Pored nedavno rođenog sina, imaju 17-mesečnu ćerku Koko, ćerku Tedi (7) i sina Čarltona (5).

Kako je Robi Vilijams za dlaku izbegao smrt: Bio sam u malom krevetu prikačen na cevčice

On je, imao teškoća sa mentalnim problemima, alkoholizmom, depresijom, a u dokumentarnom filmu Stephen Fry: The Secret Life of the Manic Depressive pojavio se kao neko do se sa bolešću borio veći deo života.

Poznati pevač o svojoj borbi sa depresijom javno je progovorio 2018, a za londonski Radio 2 rekao je da ima pomračenja u glavi i da misli da pati ili od autizma ili Aspergerovog sindroma.

– Ne znam u kom spektru se nalazim, ali definitivno sam u nekom. Svaki dan je drugačije, čak i ako radim iste stvari. Nekim danima jednostavno ne mogu da objasnim zašto ne mogu da ustanem iz kreveta – rekao je Vilijams.

Kako su prenosili britanski mediji u to vreme, Robi je počeo mnogo više da ceni život otkako su supruga Ajda i on dobili Teodoru i Čarltona.