Celebrity News

Romantična ceremonija okružena vinogradima: Popularna pevačica se udala za svog plesača, na svadbi promenila tri haljine

Romantična ceremonija okružena vinogradima: Popularna pevačica se udala za svog plesača, na svadbi promenila tri haljine

Pevačica Leona Luis (34) se udala za dugogodišnjeg dečka Denisa Jauča u okviru romantične ceremonije u Toskani, u Italiji na kojoj je bilo oko 200 zvanica.

Talentovana zvezda se ispred oltara pojavila u beloj venčanici, dok je u pozadini svirala pesma "Ave Maria", zatim se presvukla u haljinu puderaste nijanse, da bi na kraju završila u kombinezonu ukrašenom kristalima, piše "Mirror".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leona Lewis ? (@leonalewis) дана 13. Јун 2019. у 7:09 PDT


Leona i Denis su počeli da se zabavljaju 2010. godine, dok je on radio kao prateći plesač na njenog turneji, a verili su se u avgustu prošle godine.

- Neverovatno da smo se pronašli zahvaljujući našim strastima, muzici i plesu, dok smo bili zajedno na turneji. Oboje želimo da sačuvamo privatnost, ali ove srećne vesti želimo da podelimo sa svima koji su nas podržavali i gledali kako naš odnos cveta kroz godine. Srećni smo zbog nove avanture i predivan je osećaj deliti ljubav sa svima vama - izjavio je par nakon veridbe.