Celebrity News

Romantična čestitka Novaka Đokovića: Slavim rođenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške! (foto)

Romantična čestitka Novaka Đokovića: Slavim rođenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške! (foto)

Teniser Novak Đoković samo u posebnim prilikama objavljuje statuse koji su posvećeni njegovoj supruzi Jeleni ili deci: Stefanu i Tari, a juče je bio poseban dan - njegova ljubav još iz srednjoškolskih dana slavi rođendan.

Iza Novaka i Jelene je 12 godina ljubavi, od kojih su gotovo četiri u braku u kojem su postali i roditelji. Za sina Stefana, ćerku Taru i suprugu Jelenu, Novak često kaže da su njegovi anđeli, a u istom tonu je svojoj supruzi čestitao 32. rođendan.

- Zahvaljujući tehnologiji i danas, na ovako bitan dan, uspevam da budem deo porodičnog slavlja. I uvek mi je čudno da putem društvenih mreža čestitam rođendane, nikako da se prebacim na tu novu generaciju, ali eto danas mi ide.

- Na sva zvona slavim rođenje moje najveće ljubavi, moje inspiracije i podrške. Slavim sve ono što je, sve ono što će biti i što želi da bude. Divna majka, žena, prijatelj, predizetnik, filantrop, učitelj, vođa... toliko mnogo uloga, a uvek u svemu - ljubav. Ponosan sam i zahvalan što si samnom. Što se svake godine podmlađujemo i rastemo. Volim te! - napisao je u emotivnoj objavi uz njihovu fotografiju.

https://www.instagram.com/p/BkIdXuHgOy5/?utm_source=ig_embed

Romantična čestitka na društvenim mrežama stiže dve godine nakon što se naveliko govorilo o velikoj bračnoj krizi. Nju je kratko i indirektno komentarisao i Novak Đoković, ali nikada nije progovorio o detaljima, baš kao ni Jelena.