Celebrity News

Romantika u Beogradu: OTKRIVENO ZAŠTO JE Tifani Tramp U SRBIJI

Romantika u Beogradu: OTKRIVENO ZAŠTO JE Tifani Tramp U SRBIJI

Najmlađa naslednica prvog čoveka SAD želela je da se svom dečku Majklu Bulosu zavetuje na večnu ljubav tajno, ali nije očekivala da će mediji saznati da boravi u srpskoj prestonici

Tifani Tramp, najmlađa ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, došla je u Beograd kako bi se tajno venčala s dečkom Majklom Bulosom, saznaje Kurir.

Njih dvoje su se za našu zemlju odlučili jer su na proputovanju po jugoistočnoj Evropi, a i želeli su da prođu neopaženo, ali im to nije pošlo za rukom.

- Tifani je oduvek bila drugačija i vragolasta. Privlačile su je nesvakidašnje stvari i neobične avanture. Ona i njen dečko su u vezi skoro dve godine i došli su na ludu ideju da se tajno venčaju tokom putovanja, i to u zemlji gde ih niko ne zna. Bili su uvereni da je Srbija pravi izbor. Tifani nije očekivala da će ih neko prepoznati i da će se saznati da sa izabranikom boravi u Beogradu. Želela je da se Majklu zavetuje na večnu ljubav, i zato je s njima na put krenulo samo nekoliko njima najbližih ljudi - priča sagovornik.

On kaže da još uvek nije sigurno da će sada obaviti čin venčanja ili će to ostaviti za neku drugu destinaciju, s obzirom na to da je otkriveno da je u Beogradu.

- Trampova ćerka ne želi da njen otac iz medija sazna šta je ona uradila. To planira lično da mu saopšti. Svesna je da bi se možda zbog toga naljutio, pa ne želi nikakvu neprijatnost s roditeljima. Takođe, svadba i veliko veselje će svakako biti i u Americi, gde im žive porodice i prijatelji - završava sagovornik.

Jako obezbeđenje

I tokom jučerašnjeg dana Trampova ćerka je bila i više nego aktivna po prestonici. Ona i njen dečko, kao i njegov brat Fares uživali su na Zemunskom keju. Tifani se nijednog trenutka nije ponašala poput zvezde, već je opušteno razgledala znamenitosti grada, a uživala je i u šopingu. U svakom trenutku pratilo ju je američko obezbeđenje, kao i naša policija u civilu.

Tifani Tramp je najmlađa ćerka aktuelnog predsednika SAD, koju je Donald dobio u braku s bivšom ženom Marlom Mejpls.

Pravila

Sveštenik iz Beograda kaže da Trampova ćerka može da se venča u katoličkoj crkvi.

- Brak stranih državljana u našoj crkvi jeste moguć samo ukoliko su njih dvoje pravoslavne vere ili je jedno od njih pravoslavne vere. Ukoliko je jedno katolik, u tom slučaju se piše molba Njegovoj svetosti patrijarhu i čeka se odobrenje. U slučaju Tifani i njenog partnera čini mi se da postoji mogućnost da se venčaju u katoličkoj crkvi u našoj zemlji, ako to zaista žele da obave u Beogradu - rekao je sveštenik.