Celebrity News

Romantika za doček Nove godine: Poznati glumac zaprosio 11 godina mlađu devojku

Romantika za doček Nove godine: Poznati glumac zaprosio 11 godina mlađu devojku

Američki glumac Vilmer Valderama, najpoznatiji po ulozi Feza u seriji "Vesele sedamdesete", zaprosio je svoju devojku.

Valderama se ovim pohvalio na Instagramu, objavivši fotografiju koja je nastala u trenutku prosidbe, koja se desila na obali okeana.

Naime, Vilmer je pitao da se uda za njega 11 godina mlađu devojku, manekenku Amandu Pačeko i to tačno na doček Nove godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) дана 1. Јан 2020. у 9:30 PST

Međutim, dok je fotografija i vest oduševila sve pratioce Valderama fanovi pevačice Demi Lovato, njegove bivše devojke, reagovali su burno na društvenim mrežama.

Ali, kako pišu strani mediji, Deni je srećna zbog njega i želeli mu sve najlepše u životu, drago joj je što je pronašao ljubav.

- Oni će uvek biti prijatelji i uvek će postojati posebno mesto u njihovim srcima za njih. Shvatila je da on nikada neće biti njen životni partner i zna to već neko vreme. Ona je nastavila dalje i želi mu sve najbolje - rekao je izvor za Womans health.

Demi je nedavno raskinula vezu sa modelom Ostinom Vilsonom i potpuno je koncentrisana na sebe i njenu muziku.

Demi Lovato POKAZALA CELULIT: Umorna sam od toga da se SRAMIM SVOG TELA! (foto)

Podsećamo, Vilmer Valderama je bio “potpuno slomljen” saznanjem kada se Demi Lovato predozirala heroinom.

Zvezda serije “Vesele sedamdesete” i mlada pevačica bili su zajedno od 2010. do 2016. godine, čak su bili i vereni, ali su se razišli kao prijatelji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi L♡vato (@loving_demi.lovato) дана 8. Јул 2018. у 4:27 PDT

Kada se incident sa Demi desio on je otkrio svojim najbližima da, iako je znao da se Demi vratila porocima kojih se odrekla pre šest godina, nije ni slutio da je situacija toliko ozbiljna.

– Vilmer je potpuno razbijen. On i dalje voli Demi, a jedini razlog zašto su se razišli bio je taj što nisu mogli da, zbog poslovnih rasporeda, nađu vremena jedno za drugo. Nije znao da je ona baš u takvim problemima. Iako je bila veoma iskrena prema njemu i rekla mu da se vratila porocima, kao što je to kasnije priznala i porodici, fanovima, pa i celokupnoj javnosti svojom novom pesmom “Sober”, nije mogao ni da zamisli da bi ovako nešto moglo da se desi. Ona je duboko patila, a on sebi ne može da oprosti što nije bio tu za nju u ovoj situaciji. Sada se samo moli da se ona brzo oporavi i da bude ponovo srećna – pisali su tada strani mediji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Juan Espinoza (@encelebridadess) дана 26. Јул 2018. у 9:32 PDT