Celebrity News

Ronaldinjo će se venčati sa dve žene: Porodica mu okrenula leđa

Ronaldinjo će se venčati sa dve žene: Porodica mu okrenula leđa

Fudbalska zvezda Ronaldinjo će se venčati sa dve žene u isto vreme, a plan im je da nastave da grade harmoničan odnos u budućnosti. Njegova porodica, ali i brojni obožavatelji osporavaju ovakvu vrstu zajednice.

Tridesetosmogodišnji fudbaler Ronaldinjo od decembra meseca prošle godine živi zajedno sa dve verenice, Prisilom Koeljo i Beatriz Souzom u skupocenoj vili u Rio de Žaneiru, a u planu je da napravi sledeći veliki korak – da ih obe oženi u avgustu mesecu.

Ronaldinjo će oženiti obe svoje partnerke na privatnoj ceremoniji, pišu brazilski mediji, a ova vest je šokirala ceo svet, ali i prijatelje i porodicu fudbalera.

Bigamija je ilegalna u Brazilu, a zbog nepoštovanja zakona moguće je dobiti šest godina zatvorske kazne, te se čini da ovo venčanje zapravo može biti samo ceremonija sa dve žene, ali se ne može registrovati kao dva zvanična braka.

Bivša zvezda Barselone je počeo da se zabavlja sa Beatriz 2016. godine, ali je uporedo nastavio svoju emotivnu romansu sa Priscilom koju je započeo nekoliko godina pre.

Kako piše "Dejli mejl" obe Ronaldinjove izabranice redovno dobijaju džepara od 1500 dolara koji mogu da potroše kako god žele. Fudbaler je takođe svojevremeno govorio da obema daje identične poklone, uključujući kupovanje istog parfema kada su na putovanju po inostranstvu.

Ronaldinjo je obe zaprosio u januaru mesecu prošle godine i dao im vereničko prstenje, tvrdi kolumnista Leo Dias u brazilskom listu "O Dia".

Sestra legendarnog fudbalera Dejzi, izjasnila se da je protiv bratovljeve poligamije, te je kazala da neće prisustvovati venčanju.

Iako Ronaldinjo nikada zvanično nije potvrdio vezu sa dve žene, njegovi prijatelji kažu da on redovno ide sa njima na gotovo svaki događaj, ali i putovanja.

Podsetićemo u martu ove godin, tokom putovanja u Japan sa njegovim muzičkim bendom, on je Instagram profil objavio video-snimak sa obe žene.