Celebrity News

Sa Bibera PREŠLA NA OVOG FRAJERA: Selena Gomez U LJUBAVI sa HOLIVUDSKIM ZAVODNIKOM?!

Sa Bibera PREŠLA NA OVOG FRAJERA: Selena Gomez U LJUBAVI sa HOLIVUDSKIM ZAVODNIKOM?!

Izgleda da je Holivud dobio još jedan par, jer kako pišu strani mediji, bivše Disney zvezde pevačica Selena Gomez i glumac Zak Efron su započeli vezu.

Ovu vest je proširio tabloid Radaronline, uz navodne izjave bliskih prijatelja ovog para. Selena i Zak se navodno već neko vreme viđaju, a izvor kaže:

- Postoji velika privlačnost između ove dve zvezde. Oni se viđaju i pričaju, ali postoji velika zabrinutost zbog njihovih emotivnih ličnosti. Mnogi misle da je njihova privlačnost recept za katastrofu. Oboje imaju naviku da skrenu sa puta kada ne žive fokusirano jer im super organizovani život pomaže da ostanu na pravom putu.

Ovaj duo je pre par godina sarađivao na filmu Neighbords 2, gde je Selena imala malu ulogu, a izvori sa seta kažu da su se još tada odlično slagali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on Dec 31, 2018 at 8:45am PST

A da li postoje konkretni dokazi da je ova veza stvarna?

Zek Efron je zapratio Selenu na Instagramu pre mesec dana i to je već tada privuklo veliku pažnju fanova, međutim, pevačica nije uzvratila "praćenje".

Iako se na društvenim mreža često pojave paparaco fotografije ovih zvezda, za sada se nije pojavila ni jedna fotografija koja sugeriše da glumac i pevačica provode vreme zajedno.

Ostaje nam da vidimo da li su ove glasine laž ili istina.