Celebrity News

Šakira diplomirala u karantinu! A tek da vidite šta je studirala… (video)

Šakira diplomirala u karantinu! A tek da vidite šta je studirala… (video)

Dok su sinovi Milan i Saša spavali, čuvena pevačica Šakira se posvetila obrazovanju i tako uspela da završi kurs drevne filozofije. Ostaje da se vidi kako će upotrebiti stečeno znanje...

 

Zgodna kolumbijska muzička zvezda Šakira (43) tokom izolacije se posvetila sebi. I obrazovanju. A da su vredan rad i trud urodili plodom, videli smo u njenoj objavi na društvenim mrežama u kojoj se pohvalila stečenom diplomom.

Šakira je, naime, završila kurs drevne filozofije na čuvenom Univerzitetu Pensilvanije.

- Upravo sam diplomirala na četvoronedeljnom kursu drevne filozofije na Univerzitetu Pensilvanija - napisala je slavna pevačica na Instagramu pokazavši diplomu.

- Znam, moji hobiji su veoma nepraktični, ali sam iskoristila sate dok su deca spavala. Hvala Platonu i prethodnicima za svu "zabavu" u proteklih mesec dana - dodala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira) on Apr 23, 2020 at 8:36am PDT

A kako su izgledali časovi drevne filozofije i koliko je Šakira bila posvećena, otkrio je njen suprug Žerar Pike, izgleda malo zatečen njenim novim interesovanjem.

- Studira filozofiju. Pametnica - opisao je video snimak čuveni fudbaler.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on Mar 25, 2020 at 1:31pm PDT

Šakira dirnuta potezom medicinara i policajaca

Na sve popularnijoj društvenoj mreži Tik-Tok pre nekoliko dana se pojavio snimak grupe medicinskih i policijskih radnika koji su u ovim teškim vremenima snimili video kako bi drugima učinili svakodnevicu malo podnošljivijom.

Za ovaj klip iskoristili su deo Šakirine čuvene pesme "Waka Waka", a vrckava pevačica nije odolela ovom simpatičnom snimku, te ga je podelila na svom Instagram profilu.

- Ovaj snimak je neverovatan i toliko sam počastvovana što je moja pesma sada vaša i da može da bude tako uzbudljiva u ovim teškim vremenima. Hvala herojima za sve što činite za nas!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira) on Apr 25, 2020 at 6:49am PDT

Sudbinska "Waka Waka"

Pomenuta pesma je Šakiri donela i sudbinsku ljubav. U proleće 2010. godine upoznali su se Šakira i Žerar Pike koji je tada učestvovao u snimanju spota za "Waka Waka (This Time for Africa)". To je bila zvanična pesma FIFA Svetskog kupe iste godine.

Vezu su započeli 2011. godine. Prvog sina Milana dobili su 2013, a drugog, Sašu 2015. godine.

Inače, Žerar je deset godina mlađi od popularne pevačice.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Nakon što je bila na ivici ludila, poznata pevačica ponovo u ljubavnom zanosu

Teški momenti su daleko iza njih!

Šakira koja u Barseloni živi sa suprugom Žerarom i sinovima Milanom i Sašom, nije krila je zbog depresije i bolesti ispaštao i njen porodični život.

Naime, zgodna kolumbijska muzička zvezda, duži vremenski period bila je odsutna iz javnosti i to zbog bolesti.

O tome je otvoreno govorila u intervjuu koji je dala listu "The Guardian". Otkrila je da je prolazila kroz veoma težak životni period, pomirivši se čak i sa činjenicom da možda više nikada neće zapevati.

Osim što su joj glasne žice krvarile, pevačica je imala poteškoće i da govori.

- Uvek sam bila svesna da će se u mom životu desiti stvari koje ću morati izgubiti, kao na primer nešto u vezi lepote, mladosti, ali nikada nisam pomislila da će me glas napustiti. Moj glas je moj identitet. Za mene je bilo nepodnošljivo da ne pevam. Takvo stanje odvelo me je u depresiju, bilo je dana kada nisam mogla ustati iz kreveta - rekla je Šakira.

Oporavak od bolesti 

Tokom prošle godine spekulisalo se i da su Šakira i Žerar pred razvodom, međutim ovi navodi ispostavili su se pogrešnim. Ono što je jedino tačno u celoj ovoj priči je da je Šakira uspela da se izdigne kao Feniks iz pepela te sa jakom voljom i ambicijama, nastavila da leči glasne žice na potpuno neverovatan način.

Za napore je, kaže bila nagrađena, glas joj se vratio bez medicinske intervencije koju su doktori predlagali i koje je ona kategorično odbila prigrlivši alternativnu metodu lečenja.

- To je bilo svojevrsno religiozno iskustvo za mene.

U februaru ove godine, svet je imao priliku da čuje kako se Šakirin glas zaista oporavio, kada je zajedno sa Džej Lo nastupila na spektakularnom poluvremenu Super Bowla.

NE PROPUSTITE DA POGLEDATE KAKO JE IZGLEDAO ZAJEDNIČKI NASTUP ŠAKIRE I DŽENIFER LOPEZ

Komentari (0)

Loading