Celebrity News

Šakira NA IVICI LUDILA ZBOG DEPRESIJE, Žerar UPOZNAO njenu MRAČNU STRANU!

Šakira NA IVICI LUDILA ZBOG DEPRESIJE, Žerar UPOZNAO njenu MRAČNU STRANU!

Zgodna 42-godišnja kolumbijska muzička zvezda Šakira, duži vremenski period bila je odsutna iz javnosti i to sve zbog bolesti.

Naime, pre nekoliko dana u intervjuu za „The Guardian“ vrckava pevačica otkrila da je prolazila kroz veoma težak životni period, pomirivši se čak i sa činjenicom da više nikad neće zapevati.

Osim što su joj glasne žice krvarile, pevačica je imala poteškoće i da govori.

- Uvek sam bila svesna da će se u mom životu desiti stvari koje ću morati izgubiti, kao na primer nešto u vezi lepote, mladosti, ali nikada nisam pomislila da će me glas napustiti. Moj glas je moj identitet. Za mene je bilo nepodnošljivo da ne pevam. Takvo stanje odvelo me je u depresiju, bilo je dana kada nisam mogla ustati iz kreveta – rekla je Šakira.

Šakira koja u Barseloni živi sa suprugom Žerarom i sinovima Milanom i Sašom, ne krije da je zbog depresije i bolesti ispaštao i njen porodični život.

Naime, u proteklom periodu spekulisalo se i da je poznati par pred razvodom, međutim ovi navodi ispostavili su se skroz netačni. Ono što je jedino tačno u celoj ovoj priči je da je Šakira uspela da se izdigne kao Feniks iz pepela te sa jakom voljom i ambicijjama, nastavila da leči glasne žice, budući da je sa njima, kako smo gore naveli, imala jakih poteškoća.

Za napore je, kaže bila nagrađena,glas joj se vratio bez medicinske intervencije koju su doktori predlagali i koje je ona kategorično odbila prigrlivši alternativnu metodu lečenja.

- To je bilo svojevrsno religiozno iskustvo za mene.

U februaru naredne godine svet će imati priliku čuti kako se Šakirin glas oporavio, jer će zajedno s Džej Lo bit zvezda šoua na poluvremenu Super Bowla.