Celebrity News

Šakira shvatila prave vrednosti: Deca su ponovo prioritet!

Šakira shvatila prave vrednosti: Deca su ponovo prioritet!

Prošle godine pop pevačica Šakira (43) priznala je da svoje sinove Milana i Sašu nije viđala i po mesec i više dana zbog poslovnog rasporeda.

Zato je sada srećna što konačno mogu da nadoknade propušteno vreme, a gledate fotografije na kojima uživaju tokom aktivnosti na plaži u Barseloni.

NE PROPUSTITE: Šakira diplomirala u karantinu! A tek da vidite šta je studirala… (video)

Kako je nedavno rekla, dugogodišnji partner i otac mališana Žerar Pike velika joj je podrška u odgajanju dece, a obaveze oko njih podelili su na ravne časti.

– Nijedno od nas dvoje nikada ne oseća da je sav teret u podizanju dečaka na njemu i to je izuzetno važno. Doduše, on ih pušta da jedu više čokolade nego što ja dozvoljavam – kroz smeh je otkrila Šakira.

NE PROPUSTITE: Šakira se prepala zatvora: Zašto je isplatila ogromnu svotu novca španskim vlastima?

Diplomirala u karantinu!

Zgodna kolumbijska muzička zvezda Šakira (43) tokom izolacije se posvetila sebi. I obrazovanju. A da su vredan rad i trud urodili plodom, videli smo u njenoj objavi na društvenim mrežama u kojoj se pohvalila stečenom diplomom.

Šakira je, naime, završila kurs drevne filozofije na čuvenom Univerzitetu Pensilvanije.

– Upravo sam diplomirala na četvoronedeljnom kursu drevne filozofije na Univerzitetu Pensilvanija – napisala je slavna pevačica na Instagramu pokazavši diplomu.

– Znam, moji hobiji su veoma nepraktični, ali sam iskoristila sate dok su deca spavala. Hvala Platonu i prethodnicima za svu „zabavu“ u proteklih mesec dana – dodala je ona.

Komentari (0)

Loading