Celebrity News

Šakira u panici, optužena za utaju poreza!

Autor: | 23/01/2018

Šakira u panici, optužena za utaju poreza!

Pevačica Šakira je u panici nakon što su je španske vlasti optužile za utaju poreza!

Pevačica se tereti da je iz Španije na Maltu prebacila milione evra, zbog čega je njeno ime pojavilo u aferi "Rajski papiri". Sumnja se da je Šakira na taj način izbegla plaćanje poreza, zbog čega joj preti i zatvorska kazna.

- Šakira je živela u Španiji od 2011. do 2014. godine i trebalo je da plati porez na svu zaradu od koncerata koje je držala širom sveta, ne samo od nastupa u ovoj zemlji - objasnio je poreski službenik.

On je dodao da se Poreska uprava obratila vlastima i zatražila da se detaljno ispitaju Šakirine finansije. Ukoliko se utvrdi da je pevačica počinila prekršaj, protiv nje će biti podignuta optužnica.

Ljudi bliski prelepoj Kolumbijki tvrde da je Šakira u panici iako nikad namerno nije izbegla plaćanje poreza. Poznata pevačica je već angažovala tim vrhunskih advokata.

Kolumbijka u Španiji živi s dečkom, fudbalerom Pikeom (30) koji igra za FK Barselona. Par se upoznao 2010. kada se Pike pojavio u Šakirinom spotu za pesmu 'Waka Waka', koja je bila 'himna' Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici. Imaju sinove Milana (4) i Sašu (2).