Celebrity News

Sandri Bulok je markantni Brajan vratio veru u ljubav

Autor: | 22/10/2017

Sandri Bulok je markantni Brajan vratio veru u ljubav

Oskarovka Sandra Bulok (53) iza sebe ima sjajnu karijeru, ali kada je u pitanju ljubav, slavna lepotica nije imala previše sreće.

Nakon propalih veza i veridbi s glumcima Tateom Donovanom, Rajanom Goslingom, Metju MecKonahijem i fudbalerom Trojem Aikmanom, glumica je izgovorila “sudbonosno da” Džeseju Džejmsu, zaljubljeniku u motore i domaćinu šou programa "Monster Garage".

Par je izdržao 5 godina, a u martu 2010. godine izbio je pravi skandal, nakon što se nekoliko žena javilo da je imalo aferu s Džesejem, što je on kasnije i javno priznao i izvinio se ubrzo bivšoj supruzi koja nije imala nameru da mu oprosti ove prevere.

- Ako Sandra i deca ikada skupe hrabrosti da mi oproste ovu sramotu i bol - bile su njegove reči koje su otišle u vetar, a Sandra je tada ostala sama s usvojenim sinom, navodi radiosarajevo.ba.

Naime, ona i bivši suprug zajedno su predali papire za usvajanje, ali nakon razvoda, glumica je odlučila da nastaviti s tim i bude samohrana majka.

Ali, čini se kako je slavna glumica napokon našla “onog pravog”.

Naime, Sandra Bulok nikada nije izgubila veru u ljubav pa je 2015. godine u svoj život pustila fotografa Brajana Rendala, s kojim je iste godine usvojila devojčicu Lailu.

Par je nedavno viđen u javnosti kako razmenjuje nežnosti nasred ulice, čime su pokazali da se vole kao i prvog dana.

Čini se da je markantni Brajan Sandri vratio osmeh na lice i veru u ljubav.

Šuškalo se i da je zaljubljeni par odlučio da svoju vezu kruniše brakom. Više o tome progledajte OVDE.

Објава коју дели HELLO! Russia (@hello__ru) дана 12. Мај 2016. у 12:59 PDT

Što se tiče Džeseja, on se u martu 2013. godine oženio Aleksis, profesionalnim vozačem, i to nakon turbulentne veze sa tatu majstorom Ket Fondi, s kojom je čak bio i veren, ali ga je ona kasnije javno optužila za varanje.

Sve u svemu, izgleda da je Sandra ostavila iza sebe turbulentan period, barem kada je ljubav u pitanju, i da sada uživa u svojoj mirnoj i skladnoj vezi sa Brajanom.