Celebrity News

Vrele čari Majamija! Sanja Marinković pokazala telo u bikinuju pa progovorila o drugim muškarcima (foto)

Vrele čari Majamija! Sanja Marinković pokazala telo u bikinuju pa progovorila o drugim muškarcima (foto)

Sanja Marinković ovih dana uživa u vrelom Majamiju a sa ove prelepe destinacije podelila je i fotografije u bikiniju i sve oduševila!

Sanja Marinković, poznata voditeljka sa svojom porodicom ovih dana uživa u čarima Majamija a sa ove destinacije svojim pratiocima priuštila je pravo zadovoljstvo. Sve je oduševila kako izgleda u bikiniju, a na pitanje da li joj se muškarci udvaraju, odgovorila je iskreno:

— Oduvek sam bla jedna od onih žena koja ima samo jednu simpatiju i druge najčešće i ne primećuje. Sigurna sam da su mi u životu zbog toga možda lepši i bolji promakli. Uvek sam čekala da li će me pogledati jedna moja simpatija. Već dugo nikoga ni ne gledam niti primećujem — rekla je voditeljka za Blic.

Sanja Marinković posle najtežih dvanaest sati života: Osmehom sakrijem svaku suzu

Slike sa prelepe egzotične destinacije osvanule su na njenom profilu uz koje je Sanja objavila i zanimljiv opis:

- Ako ste u stanju ili prilici da sebe ispunite zadovoljstvom i ostvarite svoje najintimnije želje, a da ne “narušite” atmosferu u porodici, vezi, braku ili majčinstvu - onda ništa nije zabranjeno, nepristojno ili nepriliči jednoj ženi koja je majka, kćerka, prijateljica, supruga, devojka, ljubavnica, zaposlena ili premorena od ugađanja drugima. 

Sanja Marinković otkrila šta je morala da uradi kako bi usrećila sina! (foto)

 

View this post on Instagram

 

Ako ste u stanju ili prilici da sebe ispunite zadovoljstvom i ostvarite svoje najintimnije zelje, a da ne “narusite” atmosferu u porodici, vezi, braku ili majcinstvu - onda nista nije zabranjeno, nepristojno ili neprilici jednoj zeni koja je majka, kcerka, prijateljica, supruga, devojka, ljubavnica, zaposlena ili premorena od ugadjanja drugima ?? #miamiisalwaysagoodidea ? #holiday #mojamerasrece #mojsinmojamerasrece #lovemyjob❤ #magazinin #raspust #winterinsummer #smile #beach #enjoy #happy #merasrece #zenekojesuvisevole #suntan #ocean #nomakeup #nohairstyle #relax #bikini #florida #artdeco #oceandrivemiami #baywatch

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Feb 9, 2020 at 6:03am PST

Sanja MarinkovićPosle više od dUžecenije zajedničkog života najvažnije je kako vam je s nekim u krevetu

Sanja Marinković nikada nje krila koliko se ponosi sinom, ali utisak je da zbog pomenutih izazova u poslu zapravo najviše trpi njen brak. Za naš magazin "Story" popularna voditeljka Sanja Marinković iskreno je odgovorila da li je ovakav zaključak ispravan, uzimajući u obzir da jedino o suprugu nikada nije htela da govori u medijima...

Sanja Marinković ispričala je do sad nepoznate detalje o svom životu!

- Posle više od decenije zajedničkog života najvažnije je kako vam je s nekim u krevetu, u kuhinji ili kada zajedno ćutite. Kada je reč o ćutanju, naš dogovor je od početka bio da o intimi ne pričamo javno. Slike s našeg venčanja krasile su naslovne strane, kao i slike sa Strahinjom dok je bio beba, a onda smo shvatili da su mir u porodici i uspeh u karijeri mogući samo ukoliko se gaje i čuvaju od komentara okoline.

Sanja Marinković: Podilazim ukusu publike, dajem im ono što žele da vide

S druge strane,  Sanja Marinković spada u red javnih ličnosti čiji brak traje veoma dugo u odnosu na prosek koji danas vlada. Sanja Mrinković otkrila je za naš magazin kako je to uspela...

Bez muškaraca bismo lako preživele: Sanja Marinković o odnosu sa Vesnom Dedić

- Vreme će pokazati da li sam uspela. Potreba za ljubavlju, nežnošću i šaputanjem na jastuku kod nas žena zauvek ostaje ista, a ja se ne zadovoljavam mrvicama, bez obzira na godine zajedničkog života. Najvažnije je da smo prijatelji, podrška i da se trudimo da ispunimo naša očekivanja koja imamo i u roditeljstvu i kao partneri. Mi smo se, inače, venčali tek 2011, kada je Strahinja trebalo da napuni četiri godine, tako da nam brak kao institucija nikada nije bio mera sreće. Nisam od onih razmaženih ili nezadovoljnih žena koje očekuju da im muškarac ugađa i pogađa spisak želja i zahteva, ali jesam spremna da, ma koliko imala strah od novog početka, jednog dana shvatim da nemam više vremena ni želje da sledim zapovesti bračnog zaveta. Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem. Da li će ljubav pobediti strah od odlaska vreme će pokazati.

Sanja Marinković: U životu sam mnogo puta bila nevoljena

Sanja Marinković -  Nisam se razvela, vreme će pokazati

Sanja Marinković koja je inače devet godina u braku s Aleksandrom Uhrinom nedavno je i u emisije Ognjean Amidžija iznela neke činjenice o svom braku koje su podgrejale sumnje da njihov odnos nije idiličan...

Razvodi se ili se ne razvodi: Sanja Marinković zbunila sve odgovorom na glasine da se rastaje od supruga

— Uopšte nije komplikovano, ja sam jedna od onih žena koja veruje da postoji više velikih ljubavi i da nije garancija da će velika ljubav da završi brakom za ceo život. Ja kad sam se venčavala, to nije bila neka moja mera sreće, jer smo se mi venčali kad je Strahinja imao četiri godine i nisam ni tada tražila garancije koliko će to da traje. Rekla sam da želim da budem najvoljenija žena u 2020. godini, a da li će to biti u braku ili neće, razmisliću — rekla je Sanja Marinković pre nekoliko meseci u emisiji AmiDži šou i potom dodala:

— Nisam se razvela, vreme će pokazati.

Sanja Marinković proslavila rođendan i poručila: Život tek počinje za mene (foto)