Celebrity News

Šarliz Teron - Kako se nosila sa činjenicom da joj je majka ubila oca: Pravila sam se da se to nije dogodilo

Šarliz Teron - Kako se nosila sa činjenicom da joj je majka ubila oca:  Pravila sam se da se to nije dogodilo

Teška životna priča Šarliz Teron, odrastanje sa ocem koji je alkoholičar, svima je poznata, ali je glumica tek skoro prvi put progovorila o najtežem životnom periodu.

Oskarovka je ranije pričala da se njen otac borio sa alkoholom i da ga je njena majka ubila u samoodbrani, a sada je objasnila kako se tada nosila sa tim.

Šarliz Teron: Pala sam u depresiju zbog uloge u filmu “Tully”

- Tada sam se pravila da se to nije dogodilo, jer nisam želela da pričam o tome. Ljudima sam pričala da mi je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ko bi želeo da priča takvu priču. Niko ne znaja kako da reguju kada im kažete da ti je otac alkoholičar koga ti je ubila majka. Nisam želela da me vide kao žrtvu - otkrila je ona.

Šarliz je podelila sa fanovima kako je tada živela u konstantom strahu od oca - svaki dan se budila strepeći kakvo će njegovo raspoloženje biti tog dana.

Jedna od najboljih glumica današnjice napomenula je da je u dvadesetim godinama išla na terapije i kako se divi svojoj majci koja nikad nije išla kod psihijatra.

- Imam neverovatnu majku koja me inspiriše. Nikada nije išla kod psihijatra. Njena filozofija je da stvari treba prihvatiti onakvim kakve jesu, u ovom slučaju, grozne. To nije izbor, to je činjenica - zaključila je Šarliz.

Best way to win a fight? Fight like a girl. #AtomicBlonde @atomicblondemovie

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Jul 11, 2017 at 10:00am PDT