Celebrity News

Šarlot podelila sa fanovima staru fotku "Seks i grad" ekipe i pokazala ŠTA MISLI o Samanti

Šarlot podelila sa fanovima staru fotku "Seks i grad" ekipe i pokazala ŠTA MISLI o Samanti

Kristin Dejvis, poznatija kao Šarlot u seriji Sex and the city, bacila je senku na odnos sa jednom od koleginica iz sitkoma koji ih je proslavio.

Uoči jubilarne 70. dodele Emi nagrada, 53-godišnja Kristin je izbacila fotografiju na svoj Instagram profil na kojoj je zajedno sa Sintijom Nikson i Sarom Džesikom Parker dok nasmejane uživaju u dodeli pored svojih nagrada. Kim Katral nije na fotki iz 2004.

- Sećanje na dodelu Emija. Lepe uspomene, želim svima da uživaju večeras. Mi smo imale veliku sreću da radimo ono što volimo - napisala je Kristin.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели iamkristindavis (@iamkristindavis) дана 17. Сеп 2018. у 6:26 PDT

Svi su istog momenta povezali prepucavanja s početka godine između Sare Džesike i Kim, kada je popularna Samanta odbila da učestvuje u trećem delu filma "Seks i grad".

To je verovatno zauvek razdvojilo Kim od koleginica, pa iako se Kristin uvek trudila da daje dosadne i diplomatske odgovore, prilično je jasno sa kim je bliža.

- Nas tri smo bile duboko razočarane što nećemo snimati film, ne samo zbog ekipe koja učestvuje u njegovom stvaranju, već zbog publike koja je želela nastavak. Ali, živimo u državi u kojoj svako može da donosi odluke i ima pravo izbora. U situacijama kada je odgovor ne, jedini način da odgovorite je da poštujete to - rekla je Kristin nakon što je snimanje obustavljeno.

- Počinjem da shvatam zašto je Kim odlučila da ne snima više sa vama - jedan je od komentara koji govore dovoljno o gestu američke glumice.