Celebrity News

Saša Popović POTROŠIO MILION EVRA NA OVO, pa napravio "problem u kući"

Saša Popović POTROŠIO MILION EVRA NA OVO, pa napravio "problem u kući"

Vest da je Saša Popović kupio jahtu od milion evra odjeknula je u domaćoj javnosti kao bomba. Međutim, njegova supruga Suzana Jovanović nije oduševljena ovim potezom svog supruga.

Njoj navodno smeta to što je previše novca otišlo na ovo luksuzno plovilo, a kada se na sve to doda činjenica da isto tako mnogo novca svake godine ode na održavanje istog, Suzana tvrdi da su mogli kao i do sada naprosto da tokom leta iznajme jahtu.

Ipak, prema navodima nedeljnika Scandal, Popović smatra da ovakav luksuz sebi mogu da priušte, s obzirom na to koliko rade i kako im ide biznis.

– Jahta je dugačka oko 18 metara, stara je oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije čudno što je koštala milion evra. Saša nije ni pitao za cenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, a kada su mu rekli koliko košta, rekao je: ‘U redu, kupujem.’ Koliko znam, trebalo bi narednih dana da stigne do opatijske uvale, gde će biti stalno parkirana, a Sale će već krajem meseca moći da je koristi jer je potrebno da prođe još tehničke neke provere o ispravnosti i da dobije sertifikat – kaže izvor.

Cena od milion evra nije jedino što će Popović morati da plati. Ovako luksuzna jahta iziskuje angažovanje skipera, redovno održavanje i plaćanje usidrenja, što mesečno iznosi oko deset hiljada evra.

– Nameštaj je rađen po meri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i prelepu ložu. Takođe, poseduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalan kapacitet je do 20 osoba. Pogodna je za višednevna krstarenja upravo zbog kapaciteta i veličine. Saša će morati da izdvoji za skipera koji će upravljati njegovom jahtom oko četiri hiljade evra mesečno. Takođe, moraće da izdvoji novac i za dodatno održavanje broda – oko dve hiljade evra mesečno, a na sve to ima obavezu da plaća mesto u opatijskoj uvali gde će jahta biti usidrena – kaže izvor.