Celebrity News

Savremena ljubavna priča: Skriveni od javnosti - Eva Mandes i Rajan Gosling

Savremena ljubavna priča: Skriveni od javnosti - Eva Mandes i Rajan Gosling

Savremena ljubavna priča obavijena velom tajni je svakako ona između Eve Mandes i Rajana Goslinga. Kada smo čuli da se Rajan "skrasio" sa Evom svi smo bili željni slika i mnogo detalja o njihovom načinu života, ali to nismo dobili.

Kada smo čuli da su dobili decu a opet se nisu venčali, fama oko ovog para dodatno se podigla.

Njihova tajanstvenost i odgajanje dece daleko od fotoobjektiva i kamera, bila je često povod glasinama kako je njihovoj ljubavi došao kraj, ali oni i dalje, već sedam godina to demantuju svojom privrženošću jedno drugome.

Kroz svoj život i filmsku karijeru, jedna od najlepših glumica sveta, Eva Mendes predstavula je mnogobrojne zavodnice, ali kada je bila reč o njenom privatnom životu, romantika joj i nije bila jača strana.

Samo nekoliko godina pre nego se pred kamerama, ali i u privatnom životu, "spojila" sa Rajanom Goslingom na setu filma The Place Beyond the Pines, o braku nije ni razmišljala, iako je šest godina provela u vezi s filmašem Džordžom Augustom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FilmPost.it (@filmpost.it) дана 21. Окт 2018. у 6:12 PDT

Za nju je tada, kako je izjavila u jednom intervjuu, brak bio zastarela institucija te se ona u njemu nije videla.

- Ako se vratimo na sam početak i značenje braka, sve je to bilo jako neromantično. Sve se vrtilo oko zemlje, vlasništva... Stoga je za mene brak neromantičan. Ja sam osoba koja ceni zajednicu koja za dokazivanje svoje ljubavi ne treba papir. Nisam protiv braka, ali jednostavno mislim da on nije za mene.

Ali sve se promenilo kada su se na setu filma The Place Beyond the Pines 2011. godine, pojavile ljubavne iskre između nje i glavnog glumca, Rajana Goslinga. Ipak, njihovo poznanstvo trajalo je godinama pre, čak i u vreme kada je on bio popriličan zavodnik u Holivudu, čijim čarima nisu odolele ni Rejčel Mekadams, Sandra Bulok, Blejk Lajvli, Olivija Vajld i druge...

"Smirio" se tek uz fatalnu glumicu kubanskog porekla, koja je sedam godina starija od njega. Nedugo nakon završetka snimanja, kada još niko nije znao da se među njima dogodila hemija, Rajan i Eva su u tajnosti otišli u Diznilend.

Upravo je to mesto, i godinama kasnije, njihovo omiljeno utočište, gde rado odlaze kako bi proveli zajedničko vreme. Nedugo zatim snimljeni su zajedno u Los Anđelesu, da bi nekoliko meseci kasnije otputovali u grad ljubavi - Pariz, gde svoju vezu više nisu krili.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ryan Gosling & Eva Mendes (@gosling.mendes) дана 9. Сеп 2018. у 8:32 PDT

Zbog njenog vatrenog temperamenta strahovao je od veze s njom, ali danas su jedan od retkih parova kojima predviđaju zajedničku starost.

Da je reč o nečem ozbiljnom nije se dalo naslutiti ni godinu dana nakon početka njihove priče, kada je Rajan odveo svoju devojku u Ontario, u Kanadi, kako bi s njegovom majkom proslavili Novu godinu. Od samog početka dogovor među njima bio je da svoju vezu neće deliti s javnosti, niti će se fotografisati zajedno po događanjima.

Kako je bilo 2011. godine, tako se nastavilo i idućih sedam godina, a upravo zbog tog zajedničkog "nepojavljivanja" svako malo pojavljivale su se glasine kako je par raskinuo, pa čak i da se Gosling vratio svojoj bivšoj devojci - glumici Rejčel Mekadams, s kojom je snimio jedan od najlepših i najtužnijih filmova svih vremena - "Beležnica".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Revista ¡HOLA! (@holacom) дана 14. Јун 2018. у 8:44 PDT

I to se pokazalo lažnim, a onda su krenule glasine kako Eva i Rajan očekuju svoje prvo dete, što je lepa glumica demantovala čak i gostujući u šou Elen Dedženeres. Jednostavno rečeno, želeli su da njihov privatni život ostane samo njihov, stoga su trudnoću dobro skrivali od svih.

Inače, Eva nikada nije krila da baš kao ni o braku ne razmišlja o svojoj deci.

Tako je u intevjuu, kada je već napunila 40.godina, rekla:

- Na neki čudan način gravitiram između toga da nikada ne rodim i onoga neka bude šta treba biti. Moram vam priznati, nemam majčinskih instikta, ne osećam da mi otkucava sat. Ko zna, možda mi se to sve dogodi nakon 41. godine, što se dogodilo mnogim mojim prijateljicama koje nisu želele da imaju decu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@celebkidmix је поделио/ла објаву дана 10. Окт 2018. у 9:54 PDT