Celebrity News

Savršeno funkcionišu i nakon razvoda: Jelena Veljača izlazi dok ćerku čuva tata i to u njenom stanu

Savršeno funkcionišu i nakon razvoda: Jelena Veljača izlazi dok ćerku čuva tata i to u njenom stanu

Jelena Veljača i Dražen Čuček pre samo nekoliko meseci stavili su tačku na svoj bračni odnos, ali očigledno ne i prijateljski. Zajedničkim snagama odgajaju ćerkicu Lenu, koja zbog harmoničnog odnosa poznatih roditelja verovatno i nije svesna da je braku došao kraj. Glumica je i javno istakla da misli samo na dete, te da joj je njena sreća na prvom mestu. Iz tog razloga, bivši suprug i te kako je uključen u njihove živote, kako ćerkici nikada ne bi nedostajao.

Jednom prilikom, pokazala je kako dobro funkcionišu fotografijom koju joj je bivši poslao tokom izlaska.

- Prekjuče je bilo tatino veče, a ja sam izalazila i onda su stavili tajmer da mi dokažu da peru zube - potpisala je ona ovaj porodični trenutak i oduševila javnost.

Podsetimo, glumicu koja živi na relaciji Beogard - Zagreb već godinama prate kontroverze, posebno na ljubavnom planu. Ona na taj način već godinama puni medijske stupce. Pre nekoliko meseci drugi put se razvela, i to od 11 godina starijeg kolege Čučeka.

Dražen, međutim, nije prvi Jelenin partner koji je stariji od nje. Godine 2004, Veljača je uplovila u vezu sa 14 godina starijim producentom Romanom Majetićem, kog je upoznala na snimanju serije "Vila Maria". Bili su zajedno tri godine, a nakon raskida su prekinulii poslovnu saradnju, a pljuštale su i međusobne optužbe u medijima što je izazvalo pravi skandal. Jelena se zatim zaljubila u glumca Janka Popovića Volarića, za koga se 2009. godine i udala.

Brak je okončan posle tri godine.