Celebrity News

Sećanje na tragično preminulog pevača: OSAM GODINA OD SMRTI Darka Radovanovića

Sećanje na tragično preminulog pevača: OSAM GODINA OD SMRTI Darka Radovanovića

Kada je 11. juna 2011. godine medijima odjeknula vest da su mladi pevač i njegov menadžer izgubili život u saobraćajnoj nesreći, cela Srbija je bila skrhana...

Popularni pevač Darko Radovanović i njegov menadžer Aleksandar Milošević izgubili su živote pre 8 godina u saobraćajnoj nesreći.

Darko je imao samo 36 godina, a za sobom je ostavio suprugu Mariju i ćerkicu Laru, koja danas ima 12 godina.

Pevač je svojevremeno izjavio da je od supruge imao podršku, pažnju i ogromnu naklonjenost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orfanela (@ljubomir.lazarevic) on Jun 10, 2019 at 11:55pm PDT

Njihova ljubav počela je 2004. godine. Darko je prvi put morao da se pomuči da bi osvojio srce devojke koja ga je fascinirala na jednom nastupu u njenoj rodnoj Sremskoj Mitrovici. Osvajao ju je šest meseci, a Maja je na kraju poklekla, dok se Darko šalio kako se upornost uvek isplati.

Zbog Maje se Darko doselio u Sremsku Mitrovicu gde ona ima svoj frizerski salon i gde su njih dvoje osnovali svoje ljubavno gnezdo.

Maja i Darko bili su beskrajno zaljubljeni, spremni da ulože i poslednji atom snage i kreativnosti da oduševe jedno drugo. Darko je uvek govorio da Maja vodi glavnu reč u njihovoj vezi, a potom i u braku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Radovanović - Fan Club (@darkoradovanovic_fc) on Apr 23, 2017 at 3:09pm PDT

- Samo da se ona ne ljuti. Neću da radim ništa što može da naljuti moju Maju - govorio je.

Kada je na svet došla njihova Lara, ponosni tata nije mogao da opiše sreću. Govorio je da je Lara nasledila maminu lepotu, a tatin temperament i osmeh.

Maja i Lara su se nakon tragične smrti supruga i oca potpuno povukle i dalje žive u Sremskoj Mitrovici, sa Marijinim roditeljima, jer je Maji bilo teško da živi u stanu koji je nekada delila sa pokojnim suprugom.

Nekoliko godina kasnije, Maja je istakla da je Darko svakodnevno prisutan u njihovim životima kroz pesme i sećanja i da ta rana nikada neće zarasti.

Danas, Darkova udovica je za Pink.rs kratko prokomentarisala kako se trenutno oseća.

- Šta mogu da vam kažem, kako se osećam… Teško je, posvećena sam detetu. Čuvamo sećanje na Darka. Sada sam na groblju, ne mogu trenutno da pričam, razumite me – jedva je izustila Maja drhtavim glasom.