Celebrity News

Sećate li se ove lepe plavuše: UDALA se za poznatog sportistu, a evo šta danas radi i kako izgleda Katarina Sotirović

Sećate li se ove lepe plavuše: UDALA se za poznatog sportistu, a evo šta danas radi i kako izgleda Katarina Sotirović

Pre petnaestak godina uživala je popularnost u grupi "Koktel bend", a nakon udaje za košarkaša Aleksandra Rašića posvetila se porodici i na neko vreme mikrofon stavila po strani.

Katarina Sotirović se nakon četiri godine vratila na muzičku scenu, ali ovog puta kao pevačica muzičkog sastava "Koktel Balkan", sa kojim je nastupila na ovogodišnjoj Beoviziji, dok joj briga o deci u potpunosti odgovara.

https://www.instagram.com/p/BfEWrpZA7bk/?utm_source=ig_embed

- Nisam još svesna da se vraćam na estradnu scenu. Radujem se povratku, muzika je moja velika ljubav, moj posao - rekla je Katarina pre nekoliko meseci, koja se skoro uopšte nije promenila, a u braku je rodila ćerku Juliju i sina Davida.

https://www.instagram.com/p/BmTp2UMAC6M/?utm_source=ig_embed

- Ljudi mi kažu: "Neverovatno koliko snage imaš." Spavam jako malo, deca ustaju rano, vodim ih u vrtić, i tek na kraju dana imam još snage za svašta nešto, i za posao i da nastupam noću, nije mi teško - kazala je Kaća, koja je nakon razvoda od Aleksandra rešila da se vrati muzici.

Njen nekadašnji suprug je zbog profesionalnog angažmana u Rumuniji, dok se šuškalo da su rešili da, uprkos razvodu, svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

https://www.instagram.com/p/BjPqz1agobY/?utm_source=ig_embed