Celebrity News

Šeherezada pokazala trudnički stomak (foto)

Šeherezada pokazala trudnički stomak (foto)

Šeherezada blista u trudnoći!

Nakon što su turski mediji nedavno pisali da Halit Ergenč i Berguzar Korel očekaju drugo dete, a Šeherezada koliko god da se trudila da sakrije stomak i sama je nedavno potvrdila divne vesti.

– Kao što ste mogli da pročitate u vestima. Halit i ja čekamo drugo dete. Rečima ne mogu da vam opišem našu sreću, trudnoća je blagosloveno stanje i upravo se tako i osećam. Jako smo srećni i zahvaljujemo se na lepim željama – rekla je čuvena Šeherezada novinarima na jednom događaju.

U oktobru mesecu, kako su pisale TV Novele, lepoj glumici ginekolog je saopštio da mora da miruje tokom trudnoće, jer postoji veliki rizik od komplikacija.

Izgleda kao devojčica: Prelepa Šeherzada kakvu još niste videli

– Berguzar je morala da otkaže učešče u jednoj predstavi a zatvorila je i restoran koji je bio u njenom vlasništvu, jer joj je ginekolog naredio da miruje. Budući da je beba na prvom mestu, lepa glumica saoštila je producentima da moraju da joj nađu zamenu – saopštio je izvor blizak ovom paru.

Šeherezada u haljini koja oduzima dah

Nakon dva mesece, lepa Šeherezada izgleda zanosno u sad već poodmakloj trudnići, a sve je zadivila i njena prelepa frizura i šminka, kao i stilska haljina koja je dala dozu sofisticiranosti ovoj lepoj glumici.

https://www.instagram.com/p/B6ptptQJOlX/?utm_source=ig_embed

Podsetimo se...

Šeherezada ostavila svog partnera zbog Onura

Lepa Berguzar Koler upoznala je 12 godina starijeg Halita na setu serije "1001 noć". Halit je u to vreme bio u braku s drugom turskom glumicom međutim, iskrice i hemija između njih dvoje proradile su na setu snimanja ove turske serije koja je bila hit dok se emitovala. Putovanje u Pariz u decembru 2008. donelo je preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon 10 meseci rastao od Gizem, koja je tada bila trudna. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu, odlučila je abortirati. Berguzar je ipak zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, uz mnogo manje drame nego što je to bio Halitov razvod.