Celebrity News

Seka Aleksić za "Story": SIN STIŽE U FEBRUARU!

Seka Aleksić za "Story": SIN STIŽE U FEBRUARU!

Seka Aleksić (38) je žena koja s ponosom može da kaže da je uspela da svoj život uredi baš onako kako je maštala. Pre deset godina preselila se u Staru Pazovu, gde je daleko od gradske vreve sagradila prostranu dvospratnicu s bazenom. I dok su mnogi komentarisali tu njenu odluku, ona je nastavila da kroji život po svojoj meri. Ne obazirući se na tuđa mišljenja, među prvima na estradi je eksperimentisala s različitim modnim stilovima, imala svoj rijaliti i govorila o temama koje su za mnoge bile tabu, a pre svih mislimo na vantelesnu oplodnju i vanmateričnu trudnoću. Neposredno pred useljenje u novu kuću, uplovila je u brak s bivšim kik-bokserom Veljkom Piljikićem (36), kraj kojeg je pronašla sve ono što je ikada želela da jedan muškarac poseduje. Mada je dugo sanjala trenutak u kom će postati majka, veru da će se to i desiti nikada nije gubila. Vantelesnom oplodnjom 2015. godine ostala je u drugom stanju, a već naredne rodila sina Jakova. O roditeljstvu, koje je nakratko njenu drugu najveću ljubav muziku stavilo u zapećak, govorila je mnogo puta, ističući da bi volela da porodicu proširi makar za još jednog člana. Od poslednje njene izjave na tu temu prošle su tri godine, a onda je, početkom leta, otkrila da je ponovo u blagoslovenom stanju. Iako je svima bilo jasno koliko je srećna, ostali smo uskraćeni za pojedinosti kao što su – kada se očekuje porođaj i da li je do druge trudnoće ipak došlo prirodnim putem. To i još mnogo toga, Seka je otkrila u intervjuu za naš magazin, a potom se osvrnula i na odnos sa suprugom.

Jeste li osetili bar malo razočaranje budući da ste godinama priželjkivali devojčicu?

- Užasavam se roditelja koji decu dele na dečake i devojčice. Trebalo bi da smo zahvalni na tome što nam je Gospod podario zdravo dete, a pol je potpuno nebitan. Veljko i ja se radujemo Isaku kao što smo se radovali Jakovu. Jedva čekam da ga uzmem u ruke i prislonim na grudi.

Hoće li suprug biti pored vas u porođajnoj sali?

- Naravno, kao što je bio i prvi put. Tada je sve snimao, držao me za ruku i bodrio.

U kojoj meri vam je suprug, kao neko ko čvrsto stoji na zemlji i zna prioritete, pomogao da ih dosegnete?

- Veljko je mnogo uticao na moj duhovni put, pomogao mi da prepoznam prave vrednosti. Zato ga volim i beskrajno sam mu zahvalna na tome.

Fotografije lepe trudnice kao i ono što je otkrila o porodici, drugom stanju ali i psihološkim lekcijama svoga supruga Veljka, potražite u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 13. novembar