Celebrity News

Seka Aleksić sprema još jednu poslasticu za fanove: Stiže spot za pesmu "Folirant"(foto)

Seka Aleksić sprema još jednu poslasticu za fanove: Stiže spot za pesmu "Folirant"(foto)

Atraktivna pevačica Seka Aleksić nedavno je u napuštenoj fabrici pamuka snimila spot sa NN media produkcijom za pesmu "Folirant".

Da bi sve izgledalo kako su pevačica i nje tim osmislili korišćeni su specijalni efekti kao sto su sneg, led, hladna vatra, oluja, paučina - efekti koji se koriste isključivo za snimaje filmovim i zahtevaju posebnu organizaciju. Baš zato, Seki je za snimanje spota za novi singl koji je rađen po tekstu Saša Lazića i aranžmanu Marka Cvetkovića bilo potrebno čak 40 ljudi.

Seka je kao pravi profesionalac snimala svoje scene više od pola dana, a kako je sve izgledalo fanovi će imati prilike da vide do kraja januara kada spot izlazi.

Na setu je Seki pored njene ekipe bio i najbitniji član njen suprug, koji joj već godinama daje maksimalnu podršku i koji je inače, pored Kamarad produkcije i organizator njenog koncerta u areni 14.4.2018.

Ono što će posebno obradovati sve poštovaoce atraktivne pevačice jeste to da ona priprema jos jedan singl koji ce izaći u martu pred njen koncert!

Dok čekamo da izađe spot za pesmu "Folirant" pogledajte kako je izgledalo na snimanju istog: