Celebrity News

Seka ovom izjavom dokazala koliko voli Slađu Alegro: Evo šta joj je poželela za rođendan

Seka ovom izjavom dokazala koliko voli Slađu Alegro: Evo šta joj je poželela za rođendan

Pevačica Slađa Alegro juče je imala dva povoda za slavlje, njen rođendan i rođenje naslednice Mile koja je nedavno došla na svet.

https://www.instagram.com/p/BhkbkoNAUUx/?hl=en&taken-by=sladja.allegro

S obzirom da znamo koliko su Seka i Slađa dobre, poznata pevačica i ovoga puta nije štedela svoje emocije kada je u pitanju njena dobra drugarica i koleginica...

https://www.instagram.com/p/BkB6Ib5gfbV/?utm_source=ig_embed

Povodom njenog rođendana koji je obeležila juče gromoglasnom žurkom, na kojoj je, nažalost bila samo sat vremena zbog male Mile, Seka Aleksić joj je otkrila njenu emotivnu želju:

https://www.instagram.com/p/BkFPIT6FwgI/?hl=en&taken-by=seka_aleksic

- Slađa je divna osoba, a i njen muž. Volela bih da budemo prije, moj Jakov je već spreman. Jednog dana, daće bog - sa osmehom na licu je poručila pevačica.

Kako je ovo veoma lepo, ali i emotivno sa Sekine strane, navijamo za to da se ovako dobre drugarice jednog dana i srode u familuju. To bi zasita bilo divno, jer je Seka uz Slađu bila svakodnevno u danima blagoslovenog stanja.

https://www.instagram.com/p/BhleBwOg2-g/?hl=en&taken-by=sladja.allegro

https://www.story.rs/story-news/duplo-slavlje-za-novopecenu-mamu-slada-alegro-organizovala-veliku-zurku-svi-gledali-u-natpis-na-majici-njenog-muza-video/