Celebrity News

"Seks i grad" slavi 20. godina: Zašto je Keri Bredšo danas "passe"?

"Seks i grad" slavi 20. godina: Zašto je Keri Bredšo danas "passe"?

„Seks i grad“ juče je proslavio 20. godina i još uvek je kult. Teme su bezvremenske kao i problemi čuvenih 4 prijateljica – za razliku od njihovih outfita – nikad neće izaći iz mode. Za većinu fanova upravo je Keri omiljeni lik. Međutim, ona više nije ideal žene 21. veka…

Serija „Seks i grad“ producirana je od 1998. do 2004. godine – i vremena se menjaju, ali i oči koje gledaju seriju. Naravno, serija je kult, kao i svi majstorski osmišljeni te odglumljeni likovi. Dugo vremena je Keri bila omiljena junakinja serije – fanovi su je smatrali boginjom i obožavali je. Ipak, sve je više glasova kako danas, 20 godina nakon prvog prikazivanja, njen lik više nije aktuelan i danas ne bi osvojila toliku popularnost. Možda bi prednost kod ženske TV publike osvojile neke druge dame.

https://www.instagram.com/p/BckklxwDZQ-/?utm_source=ig_embed

Zašto je Keri "passe"?

Godine 2018. želimo sve – posao iz snova, fantastičan privatni život, a možda i – pre ili kasnije – stalnu vezu. Svako teži da razvije svoju ličnost i izvuče najbolje iz sebe. Međutim, Keri Bredšou se ne razvija – čak je i knjiga koju je objavila zbir njenih starih kolumni. Keri pokušava u šest godina (koliko je trajala serija) ostvariti jedan jedini cilj – pronaći savršenog životnog partnera. Rastrgana je između Ejdana i Zverke, a čini se kako joj je karijera postala sporedna stvar.

https://www.instagram.com/p/BYbIg4bjkTM/?taken-by=everyoutfitonsatc

Zato su Miranda Hobs ili Samanta Džouns nove omiljene junakinje iz serije.

Miranda razvija svoju karijeru advokatice, postaje partnerka u kompaniji, a još uspeva da bude i uspešna samohrana majka. A Samanta Džouns? Ona voli i živi punim plućima život pun seksa pa je kao PR-agentica sa svojom firmom i u 2018. godini inspiracija drugim ženama. Čak i u svojoj vezi sa Smitom, Samanta očigledno nosi pantalone.

Miranda i njena kul odela, rolke i sportski komadi kao i Samanta u seksi elegantnim poslovnim kombinacijama, još uvek su naša inspiracija. Ocrtava njihove prednosti i snagu pa je i u 2018. godini stajliš.

https://www.instagram.com/p/BK_4ZjajK8J/?taken-by=everyoutfitonsatc

OK, argumenti koji daju pluseve Mirandi i Samanti stoje, ali mislimo da je Kerina neumorna potraga, nekad uspešnija, nekad manje uspešna za "Onim Pravim" nepresušna inspiracija ženama. I danas. Da, karijera je važna, ali na štetu ljubavi? Malo bi žena to potpisalo. Naravno, ne smemo da zanemarimo ni njene stajlinge koje smo pobožno pratile iz epizode u epizodu. Pa što ako je u tridesetima po Njujorku trčkarala u ružičastoj haljinici koja izgleda poput šećerne vune? To je zabavnije od odela. Zato, ako je Keri Bredšou zvanično "otpisana", mi se zvanično ne slažemo.

https://www.instagram.com/p/BKV8IesDcAg/?taken-by=everyoutfitonsatc