Celebrity News

Sekta bitnija od porodice: Tom Kruz posle 6 godina KONAČNO VIDEO ĆERKU

Sekta bitnija od porodice: Tom Kruz posle 6 godina KONAČNO VIDEO ĆERKU

Holivudski glumac Tom Kruz iznenadio je ćerku Suri kada se pojavio na proslavi njenog 13. rođendana.

Kruz, koji poslednjih šest godina nije prisustvovao proslavi rođendana ćerke koju ju dobio u braku sa glumicom Kejti Holms, pojavio se na vratima doma svoje bivše supruge noseći u rukama mnogobrojne poklone za svoju ćerku. Iako to nije očekivala, Suri se obradovala kada je na vratima ugledala svog oca.

Suri je nakon razvoda njenih roditelja odlukom suda dodeljeno majčinsko starateljstvo, dok je glumcu omogućeno da svoju ćerku viđa deset dana tokom svakog meseca.

Iako je Krus imao mogućnost da svoju ćerku viđa češće, kao i da ona boravi u njegovom domu, on se na kraju morao odreći ove mogućnosti budući da kao član sajentološke crkve ne bi smeo da komunicira sa ljudima koji njegovu veru ne poveravaju.

Slična situacija dogodila se i kada se Kruz razveo od Nikol Kidman kojoj su odlukom suda na starateljstvo dodeljena njihova deca Konor i Bela.

Iako su mediji u nekoliko navrata pokušavali da saznaju detalje zbog koji se Kruz odlučio udaljiti od svoje porodice, dobroobavešteni izvor blizak glumcu, tvrdi, kako su predstavnici sajentološke crkve u nekoliko navrata upozorili Kruza da ne može “da sedi na dve stolice” i da je njegova uloga unutar ovog kulta isuviše velika i značajna da bi imao pravo na bilo kakve kalkulacije.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели FLASH! (@flash_pt) дана 19. Апр 2019. у 2:11 PDT