Celebrity News

Šenon Doerti otkrila simptom koji je podmuklo najavljivao povratak kancera!

Šenon Doerti otkrila simptom koji je podmuklo najavljivao povratak kancera!

Šenon Doerti - Kancer se vratio, ali nema predaje. Popularna Brenda iz serijala "Beverli Hils" nakon saznanja da je bolest ponovo tu, otkrila je simptom koji je podmuklo najavljivao povratak opake bolesti...

Popularna holivudska glumica koja se već pet godina bori s najopakijom bolešću, ponovo je loše. Iako je sve na trenutak izgledalo kao srećan završetak, Šenon se krajem februara obratila publici putem „Instagrama” i tom prilikom sa svima podelila lošu vest. Kancer se vratio.

PROČITAJTE: Šokantna tvrdnja prijatelja Šenon Doerti: Ona umire, neće dočekati 2021. godinu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Jan 14, 2020 at 12:04pm PST

– Nakon što sam se godinu dana borila, evo me nazad na starom putu. Trudim se da brinem o sebi i uživam u svakom danu. Nije uvek lako. Ima dana kad sam depresivna i lenja. Uz pomoć prijatelja uspevam – napisala je tada, a nakon toga u suzama priznala.

– Nisam sve to još prihvatila, gorka je pilula koju moram da progutam. Ima dana kada se pitam ‘zašto ja’, ali onda pomislim zašto ne? Ko drugi? Ko to zaslužuje? Niko! – rekla je jednom prilikom u emisiji „Good Morning America“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Jun 19, 2019 at 2:21pm PDT

Šenon Doerti - Kancer se vratio, a ovo je bio simptom koji je najavio njegov povratak 

Bolest je sada u četvrtom stadijumu, a u nedavnom intervjuu za „Elle”, priznala je da je ignorisala simptom koji je tada, a da to nije ni znala, prethodio ponovnom povratku bolesti.

Oštra bol u leđima, često je bila prisutna, a povezivala ju je s vežbama koje je svakodnevno radila. Kada je bol postala intenzivnija, potražila je pomoć lekara...

- Više nije bilo: 'Vežbala sam pa me malo boli. Bilo je više: 'Bože, ovo zaista boli'' - rekla je glumica za pomenuti magazin koja je osim ove boli u leđima patila i od hroničnog umora, gubitka apetita, slaobosti i mučnine. Sve ovo bili su simptomi povratka podmuke bolesti koj su joj lekari saopštili nakon detaljnih pregleda.

Komentari (0)

Loading