Celebrity News

Šer stala u odbranu glumici: Meril Strip nije znala za Vajnštajna, ona je časna žena

Šer stala u odbranu glumici: Meril Strip nije znala za Vajnštajna, ona je časna žena

Poznata pevačica Šer stala je u odbranu glumice Meril Strip, odnosno optužbi na njen račun da je bila upoznata sa ponašanjem Harvija Vajnštajna prema brojnim holivudskim glumicma, koja ga sada optužuju za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

Prošle nedelje, nedaleko od glumičinog doma u Pasadeni, pojavili su se posteri sa slikom nje i Vajnštajna, sa natpisom "Ona je znala" preko njenih očiju.

U međuvremenu je, i glumica Rouz Mekgovan, jedna od najglasnijih kada su optužbe na račun Vajnštajna u pitanju, izjavila da je Stripova bila svesna "zločina holivudskog pordicenta".

Šer, koja je sa Meril Strip zajedno glumila u filmu "Silkvud" (1983.), i sa kojom se pojavljuje u filmu "Mama mia" koji će se sledeće godine naći u bioskopima, na Tviteru je iznela svoje mišljnje o pomenutim optužbama.

Šer je napisala da je Meril Strip "rizikovala svoj život" ne bi li spasila ženu koji je napao muškarac. Ona je, u svom postu, glumicu nazvala "časnom ženom", prenosi NME.

Inače, Strip je odgovorila na optužbe Rouz Mekgovan, istakavši da nije "namerno ćutala".

- Hoću da je obavestim da nisam znala za Vajnstinove zločine, ni '90-ih, kada ju je napao, ni u kasnijim decenijama, kada je nastavio da napada druge žene. Nisam namerno ćutala. Nisam znala. Ja ne opravdavam silovanje taktički. Ja nisam znala! - izjavila je Meli Strip.