Celebrity News

Serena Vilijams ODBILA DA BUDE KUMA SINU Megan Markl

Serena Vilijams ODBILA DA BUDE KUMA SINU Megan Markl

Novopečena mama Megan Markl juče se pojavila na Vimbldonu gde je, sa svoje dve drugarice došla da bodri treću, Serenu Vilijams.

Naime, vojvodtinja od Saseksa je pre samo dva meseca rodila sina Arčija, ali ova mama našla je vremena da bude podrška svojoj prijateljici na meču protiv Kaje Juvan.

Zato, ne čude šuškanja da će upravo teniserka Serena Vilijams biti kuma malenom nasledniku Megan Markl i princa Harija na krštenju zakazano za sledeću nedelju.

Međutim, kako prenose strani mediji, sportistkinja se nasmejala na ova pisanja i objasnila kako čak neće ni prisustvovati krštenju zato što tog dana ima meč.

- Radim u subotu, tako da neću biti tamo, ali Megan to razume - rekla je Serena na preskonferenciji nakon meča.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Serena Williams (@serenawiliiams) дана 4. Јул 2019. у 3:09 PDT


Od kada se maleni Arči rodio čeka se da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imenuju svoje izabrane kumove za sina, a kako to još nisu otkrili, javnost non stop nagađa ko bi to mogao da bude.

Inače, danas je objavljeno i kako kraljica Elizabeta neće biti u mogućnosti da prisustvuje krštenju svog najmlađeg praunuka.

Hari i Megan su prvobitno planirali da održe krštenje danas, ali su napravili planove koji odgovaraju novim kumovima svog sina i vojvotkinjinoj mami. Međutim, izgleda da je bilo zapisano da neko fali ovoga dana, a to će biti kraljica i princ Čarls koji imaju neodložne i ranije dogovorene obaveze.