Celebrity News

Sestre Kardašijan - Džener u novoj modnoj kampanji: Misterija oko Kajline trudnoće samo se još više zapetljava (foto)

Sestre Kardašijan - Džener u novoj modnoj kampanji: Misterija oko Kajline trudnoće samo se još više zapetljava (foto)

Nije mnogo prošlo od kada je porodica Kardašijan/Džener digla prašinu! Pre par dana, nakon što je surogat majka na svet donela njihovo treće dete, Kim i Kanje šokirali su fanove imenom koje su odabrali za ćerku - Čikago Vest, a sada je poznata porodica to uradila samo sa nekoliko fotografija.

Објава коју дели CALVIN KLEIN (@calvinklein) дана 22. Јан 2018. у 5:00 PST

Naime, popularne sestre, pozirale su za modnu kuću "Kelvin Klajn" i njihovu novu liniju veša, a ona koja je najviše zanimala fanove jeste najmlađa među njima.

Kako smo i navikli, za kampanju ove modne kuće Kim, Kloi, Kortni i Kendal pokazale su svoje atraktivne obline, svaka na svoj način, ali sve je začudilo što to nije uradila i Kajli, koju takođe vidimo na fotografijama.

@ibreathfashion_101 је поделио/ла објаву дана 23. Јан 2018. у 8:28 PST

Ovo je samo još više podgrejalo glasine o navodnoj trudnoći Kajli Džener sa Travisom Skotom jer je njen stomak na plakatima za "Kelvin Klajn" prekriven ćebencetom.

Baš to je bio još jedan dokaz za fanove da je Kajli u drugom stanju, a drugima je bio dovoljan i pogled na njeno lice. Kako su oni primetili, usta mlade starlete više nisu popunjene kao nekada, a ona odavno nije ovoliko ličila na sebe pre operacija.

Misterija oko još jedne trudnoće ove rijaliti porodice i dalje se ne otkriva, a da se klupko istine ne odmota, ovoga puta pomogla im je pomenuta modna kuća.

Објава коју дели CommuneLAX (@communelax) дана 23. Јан 2018. у 8:24 PST

Објава коју дели Bella Hadid (@jenner_hadids) дана 23. Јан 2018. у 10:53 PST