Celebrity News

SESTRE KARDAŠIJAN RATUJU ZBOG BREDA PITA: Novi ljubavni trougao trese Holivud

SESTRE KARDAŠIJAN RATUJU ZBOG BREDA PITA: Novi ljubavni trougao trese Holivud

Kanje Vest je pre par sedmica organizovao misu u crkvi na kojoj je pored drugih zvanica bio pozvan i Bred Pit. Porodice Kardašijan i Džener imale su priliku da nakon mise upoznaju glumca i da sa njim provedu ostatak popodneva.

Kloi i Kortni su, kako prenose strani mediji, bile oduševljene njegovom spontanošću i harizmom, ali on je više pažnje ipak posvetio Kortni.

- Njih dve su konstantno bile u njegovoj blizini. Ostatak rijaliti porodice nije obraćao toliko pažnje na njega koliko njih dve. Pokušavale su da mu udovolje i delovalo je kao da se takmiče iza sebe koja će mu biti interesantnija. Ipak, glumac je više pažnje posvetio Kortni - navodi izvor za inostrane medije.

Prema rečima izvora, Kloi i Kortni sada ne mogu da provode vreme u istoj prostoriji, jer ljubomora "kipti" na sve strane.

Iako mnogi fanovi veruju da se radi o običnom traču, nije tajna da su sestre Kardašijan i ranije ulazile u nesuglasice zbog momaka, para ili slave.

Anđelina Džoli je besna na bivšeg supruga, 55-godišnjeg glumca Breda Pita, zbog njegovog bliskog odnosa s porodicom Kardašijan. Naime, nakon što je Bred otišao na jednu od misa koje drži Kanje Vest, suprug Kim Kardašijan, strani su se mediji ubrzo raspisali o borbi Kloi i Kortni Kardašijan za naklonost glumca.

– Anđelina ne može podneti Kardašijan klan i ne želi da njena deca budu u njihovoj blizini, Bredu je dala ultimatum: ili Kanje ili deca – otkrio je izvor za strane medije.

Izvor napominje kako glumac nema nameru prekinuti prijateljstvo s reperom i porodicom Kardašijan.

– Sviđa mi se što u svetu postoji Kanje, drugačiji je, imam osećaj kao da je poremetio ustaljeni raspored. A tu je i njegova muzika, taj uticaj ne možemo poricati – rekao je nedavno Bred.