Celebrity News

Sestre Kardašijan razdvojene: Da li je ovo kraj rijalitija?

Sestre Kardašijan razdvojene: Da li je ovo kraj rijalitija?

Brojne poznate ličnosti širom sveta pozvale su pratioce na svojim društvenim mrežama da strogo poštuju upozorenja stručnjaka i ostanu u izolaciji kako bi se sprečilo širenje koronavirusa. Jedna od njih je i planetarna zvezda Kim Kardašijan koja se pridružila ovom apelu, ali i istakla koliko joj nedostaju sestre 

Najpoznatija rijaliti zvezda u svetu, Kim Kardašijan, jedna je od mnogih poznatih osoba koja je pandemiju koronavirusa shvatila veoma ozbiljno. Poznata medijska ličnost koja je svetsku slavu stekla u rijaliti televizijskoj seriji "U korak sa Kardašijanima"koristi svoje društvene mreže za podizanje svesti stotina miliona pratilaca o značaju poštovanja mera predostrožnosti i pridržavanju saveta stručnjaka.

Tako je, popularna 39-godišnjakinja svoje fanove obavestila da je u izolaciji objavivši fotografiju sa mlađom sestrom koja je zabležena pred snimanje jedne emisije uz emotivnu poruku.

- Dok sam sređivala fotografije u mobilnom telefonu, pronašla sam ovu. Nedostaju mi moje sestre, jer sada smo daleko jedna od druge i svaka je u svom karantinu. Teško je, ali moramo to da uradimo zbog naše sigurnosti i zbog drugih. Molimo sve da ne zanemare ozbiljnost upozorenja, ostanite kod kuće kako bi zaustavili širenje virusa. Prebrodićemo zajedno ovo! - napisala je Kim.

Kim Kardašijan: Posramljena sam zbog komentara o mom telu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 18, 2020 at 7:41pm PDT

Ovo nije prvi njen apel ovog tipa na društvenim mrežama. Naime, Kim Kardašijan je, dan posle proglašenja vanrednog stanja u Kaliforniji, putem Tvitera svoje fanove zamolila da shvate ozbiljnost situacije i ostanu kod kuće kako bi se spasili životi. Pažnju je privukla i objavom fotografije na kojoj se nalazi spisak svega za šta se mislilo da će presuditi čovečanstvu od 2001. godine do danas. Na listi su se našli svinjski i ptičji grip, Ebola, mogući svetski rat, finansijska kriza iz 2008. Ali, ovom objavom, ona je samo htela da skrene svojim pratiocima do znanja kako previše paniče.

- Istina je da nas stah ubija... Ugasite televizore i perite ruke! - poručila je poznata preduzetnica.

Međutim, ubrzo je sa njene strane na Tviteru usledilo još nešto vrlo zanimljivo...

Radi se o odlomku iz knjige "End of Days" Silvije Braun objavljenoj 2008. godine u kome piše:

- Oko 2020. godine pojaviće se bolest slična pneumoniji koja će se širiti svetom, napadajući pluća i bronhije, a biće otporna na sve poznate tretmane. Ono što će biti još više zbunjuće od same bolesti je činjenica da će nestati brzo kao što je i došla. Pojaviće se ponovo za deset godina, a onda u potpunosti nestati - piše u odlomku koji je zaintrigirao Kim, a samim tim i mnoge njene obožavatelje.

Kardašijanka prešla preko prevare: Oproštaj je snaga, a ne slabost

Sestra Kim Kardašijan, Kortni, takođe se oglasila iz izolacije, a u jednom video klipu je otkrila kako provodi vreme kod kuće sa decom.

- Da, još uvek smo u pidžamama od prethodne noći i još se nismo očešljale, Ali, bile smo zauzete važnim stvarima kao što su meditacija, čitanje knjiga, gledanje filmova, kuvanje, plesanje po kuhinji i što je najvažnije trudimo se da provedemo kvalitetno vreme zajedno - napisala je ona i poručila svojim pratiocima da brinu jedni o drugima.

Održan People’s Choice Awards: Klan Kardašijan oduševio stajlinzima, poznata trudnica briljirala u crvenom! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Mar 12, 2020 at 11:17am PDT

Kloi Kardašijan je na Instagram postavila jednostavan post sa natpisom - Moć molitve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 17, 2020 at 7:33pm PDT

Sestre Kardašijan sada su u samoizolaciji, sva snimanja su otkazana. Da li će ova pauza dovesti do kraja njihovog rijalitija ili će im, pak, višak slobodnog vremena doneti možda nove, smelije i otkačenije ideje...?

Podsetimo, "U korak sa Kardašijanima" prati lične i profesionalne živote izmešane porodice Kardašijan-Džener i počela je da se emituje 2007. godine na E! kablovskoj mreži. Vremenom je postala jedna od najduže emitovanih rijaliti serija u državi. Fokusira se, uglavnom, na sestre Kortni, Kim i Kloi i njihove polusestre Kendal i Kajli. U seriji se pojavljuju i njihovi roditelji Kris i Kejtlin Džener i brat Rob Kardašijan.

Iako je serija imala loše kritike, ipak je uspela da osvoji veliku gledalačku publiku, a čak je osvojila i nekoliko nagrada. Uspeh serije doveo je do kreacije spin-of serija, kao što su "Kortni i Kim osvajaju Majami", "Kortni i Kim osvajaju Njujork" i druge.