Celebrity News

Ništa od razvoda! Severina i Igor Kojić proslavljaju petogodišnjicu ljubavi! (foto)

Ništa od razvoda! Severina i Igor Kojić proslavljaju petogodišnjicu ljubavi! (foto)

Jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda Severina uputila je putem društvenih mreža dirljive reči svom suprugu Igoru Kojiću sa kojim danas obeležava pet godina njihove ljubavi

Severina i njen suprug Igor Kojić danas su imali dobar razlog za slavlje - obeležili su petogodišnjicu svoje ljubavi.

Kada je svojevremeno popularna pevačica javno priznala da je srećno zaljubljena i da je u vezi sa Igorom Kojićem, mnogi su bili skeptični da će ovaj par dugo opstati, a kao jedan od razloga istaknuta je njihova razlika u godinama. Naime, Severina je starija od nekadašnjeg golmana čak petnaest godina.

Međutim, i pored brojnih turbulencija, Severina i Igor su održali svoju ljubav netaknutom, a tome svedoči i fotografija koju je splitska pevačica podelila na društvenim mrežama i suprugu posvetila dirljive riječi.

- Pet godina ljubavi, sreće, poštovanja, vere, pet godina divnog života. Volim te, radosti moja - napisala je Severina na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Apr 1, 2020 at 12:38am PDT

Čestitkama su se pridružili i njeni verni pratioci, a lepe želje uputili i brojne poznate ličnosti sa domaće estrade među kojima su Tijana Dapčević i Suzana Mančić.

"Divni ste", "Ovo je prava ljubav", "Čestitam na ljubavi", "Srećna godišnjica", "Prelepo je voleti nekoga i on vas, uživajte u svojoj ljubavi, srećno", "Divno je biti nekome nešto", "Srećno, divni ljudi" - samo je deo komentara koji su stigli u toku dana.

Podsetimo, Severina i Igor Kojić venčali su se čak tri puta.

Seve i Igor obnovili bračne zavete u dalekoj zemlji

Naime, čuvena pevačica je 2016. godine objavila nekoliko fotografija kojima se prisetila njihovog puta u Zanzibar, gde je na tajnom obredu Igor rekla "da" po treći put. Do svog životnog saputnika stigla je u pratnji Masajki, obučena u ljubičastu haljinu tradicionalnog kroja afričkih plemena. Ovo venčanje nije bilo ni približno veliko i pompezno kao ono u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Dec 4, 2018 at 11:29am PST

Velika svadba u Beogradu

Raskošno svadbeno veselje upriličeno je u Beogradu 22. novembra 2015. godine, a cela estrada iz regiona slila se u jedan beogradski hotel. Među zvanicama su bili Lepa Brena, Petar Grašo, Aca Lukas, Saša Matić, Nada Topčagić, Željko i Jovana Joksimović, Haris Džinović, Šaban Šaulić i drugi. Venčanje je ovekovečio i režirao Severinin dragi prijatelj, pokojni slovenači reditelj Tomaž Pandur.

Severininu venčanicu je uradila Matija Vuica, a tokom slavlja pevačica se presvukla u nekoliko njenih haljina. Kuma joj je bila najbolja prijateljica Andrea Čermak, a Grašo je otpevao srećnom paru pesmu za prvi ples "Moje zlato".

Kakva je bila atmosfera na venčanju Severina je pokazala četri godine kasnije u spotu za pesmu ”Kuma”.

Tajno venčanje u Istri

Dok je zanzibarsko venčanje bilo intimno, beogradsko veliko i raskošno, najromantičnije je bilo ono prvo - u istarskim Balama, 25. septembra 2015. godine.  Ceremoniji su prisustvovali samo Severinini najbliži članovi porodice, kao i kumovi - njena Andrea Čermak i njegov Boris Đikanović. Novinarima i fotografima je bio zabranjen pristup, a prema tvrdnjama meštana, lepa pevačica je celu svadbu preplakala - od sreće.