Celebrity News

Severina Kojić proslavila rođendan pod policijskom prismotrom (video)

Severina Kojić proslavila rođendan pod policijskom prismotrom (video)

Severina se posle mesec dana provedenih u Beogradu kod svekra i svekrve najzad vratila u Zagreb i u svom domu proslavila rođendan

Severina je proslavila 48 rođendan. Ali, ni to nije moglo da prođe bez policije…

Pevačica Severina Kojić nedavno se iz Beograda vratila u Zagreb, te je ponovo morala u propisani karantin. Posle neprijatnih iskustava sa čuvarima reda i mira prilikom dolaska i odlaska iz srpske prestonice, Seve se i po povratku kući susrela sa policijom. Naime, u njenom zagrebačkom domu obišli su je policijski službenici. Srećom, sve to bilo u sklopu redovnih postupanja u vreme borbe protiv koronavirusa.

Podsetimo se, pevačica je proteklih mesec dana provela kod svekra i svekrve, Olje i Dragana Kojića. Sa njom je bio i suprug Igor. Ona je u srpsku prestonicu došla kako bi videla sina Aleksandra, ali pošto to nije bilo moguće, morala je da ostane u Beogradu u karantinu.

Sudeći prema brojnim postovima na društvenim mrežama, mogli smo videti da se lepa Seve nije mnogo odmarala u karantinu, već je svoju kreativnost unela u brojne, zaista brojne projekte. Izdvajamo neke:

Pokrenula je projekat SeVeTeVe.

Poznata pevačica iskoristila je sve prednosti interneta i društvenih mreža, te je pokrenula emisiju u kojoj je subotom uveče 'uživo' na Instagramu držala mini-koncerte uz pomoć velikog broja kolega iz celog regiona.

Naučila je da pravi pitu krompirušu.

U jednom od skorijih obraćanja publici, priznala je da se tokom boravka u izolaciji ugojila sedam kilograma, a da je„krivac“ tome njena svekrva Olja Kojić. I pita od krompira, za koju je svojim fanovima demonstrirala kako se priprema.

Čistila je kuću i bila zaista vredna domaćica.

Lepa Splićanka je tokom karantina sebe snimala u raznim, zanimljivim izdanjima, te je pratiocima na društvenim mrežama pokazivala ako čisti kuću i istovremeno radi vežbe.

NE PROPUSTITE:

Severina slavi Uskrs bez Aleksandra: Ove godine nisam sa svojim detetom!

Tamburaši ispod prozora

A onda, napokon je stigla svojoj kući. Stigao je i rođendan. A stigli su i tamburaši.

Severina je, naravno, odmah snimila video momaka koji su joj zapevali pod prozorom za rođendan i zahvalila na čestitkama.

- Dragi moji, ja sam za rođendan dobila tamburaše ispod prozora - rekla je nasmejana Seve u videu na Instagramu. Pohvalila se svirkom ispred kuće, a kada su tamburaši završili pesmu "Srećan rođendan" vikala im je bravo. Zatim su Severini odsvirali „Lipa si, lipa“ od Gorana Karana i još jedan hit od Miše Kovača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Apr 21, 2020 at 11:42am PDT

Uskoro je neko pozvonio na vrata predstavljajući se kao - policija.

Šta se dalje desilo, pogledajte OVDE.

Tokom dana Severina je objavljivala čestitke fanova i prijatelja, ne skrivajući ni najmanje svoju ogromnu radost na ovaj, za nju poseban dan.

- Hvala na svoj ljubavi koju ste mi danas slali. Hvala mojim prijateljima za zoom party, za tortu, za pesmu pod mojim prozorom... Fanovima na video čestitkama, kolegama i svim drugim dragim ljudima... Puno mislim na vas. Volim vas sve - zahvalila se svima Severina na popularnoj društvenoj mreži.

NE PROPUSTITE I PRIČU O TRI SEVERININA VENČANJA:

Ništa od razvoda! Severina i Igor Kojić proslavljaju petogodišnjicu ljubavi! (foto)

I mi se pridružujemo brojnim čestitkama - Srećan rođendan, draga Severina!

Komentari (0)

Loading