Celebrity News

Severina koncert u Areni započela molitvom (foto/video)

Severina koncert u Areni započela molitvom (foto/video)

Kako pišu hrvatski mediji, Severina Kojić spektakularan koncert u zagrebačkoj Areni započela je molitvama "Oče naš i 'Zdravo Marijo" te publiku zamolila da joj se pridruže.

- Inače ovo ne radim na koncertima, ali večeras mi to baš treba - rekla je Severina nakon čega je zapevala pesmu Dalmatinka, piše Večernji.hr.

Pre koncerta, budući da je njena situacija oko gubitka starateljstva nad detetom potresla ceo region, kao i da su joj podršku dali i znani i neznani ljudi, Severina je odlučila da se zahvali svima na rečima podrške koje su ovo u ovim prelomnim trenucima, kako kaže, dale ogromnu snagu!

- Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osećaj da si nekome u mislima, da te razumeju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osetila po jednu malu molitvu. Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svima, ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić. Slali su mi vaše tekstove kao vetar u leđa u ovom moru tuge u celoj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas i molim vas, večeras samo veselje i ljubav - napisala je Severina uoči nastupa.

 

View this post on Instagram

 

Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu... Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić... Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas ❤️ I molim vas, večeras samo veselje i ljubav... #theshowmustgoon #magictour #arenazagreb #zagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 7, 2019 at 2:55am PST

Na narednoj strani pogledajte kako je Severina sinoć izvlea pesm "Rođeno moje"...

 

View this post on Instagram

 

Za svu našu dicu... I za sve majke ❤️ #rodjenomoje #themagictour #arenazagreb #zagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 8, 2019 at 5:44am PST