Celebrity News

Severina podelila važnu vest na Instagramu a tiče se sina Aleksandra!

Severina podelila važnu vest na Instagramu a tiče se sina Aleksandra!

U jeku priča da se Severina i Igor Kojić razvode, poznata Splićanka podelila je emotivnu vest na Instagramu povodom rođendana sina Aleksandra.

Severina i Igor Kojić koji su nedavno su boravili Beogradu uzburkali su javnost navodnim pričama da je njihovoj ljubavi došao kraj. Povodom ove priče oglasio se i legendarni voditelj “Muzičkog tobogana”, Minja Subota koji je za “Informer” otkrio da se nedavno u Beogradu sreo sa pevačicom i njenim suprugomi rekao da su “savršen par koji ima skladan brak”.

– Prošlog petka jedna koleginica je slavila rođendan u beogradskom hotelu. Tamo su bili Dragan Kojić Keba, Olja, Igor, ali i Severina. Bilo nam je divno. Keba je bio raspoložen, pevao je. I Seve je izvela nekoliko dalmatinskih numera, prelepo je zvučala. Potom smo u nedelju otišli na ručan u jedan restoran u mom kraju. Svi konobari i komšije su bili oduševljeni njome, tražili su da se fotografišu za uspomenu – rekao je Minja Subota.

Severina više nije Kojić?!

Severina drastično promenila imidž!

Severina je divna dama, a Igor i ona su savršen par. Vole se i imaju skladan brak. Igor je uvek tu za nju – dodao je on.

Ako malo bolje pogledate Severinin Instagram profil, videćete da u sekciji "folowing" tačnije u delu koji pokazuju ljude koje prati Severina stoji samo njen suprug Igor Kojić. 

Severina presrećna što njen sin stasava u divnog dečaka

Severina Kojić, koja je u proteklom periodu doživela emotivni krah kada je njenom bivšem suprugu Milanu Popoviću dodeljeno starateljstvo nad sinom, polako, ali sigurno vratila se na tron.

Lepa Splićanka nijednog trenutka nije odustajala od svog sina a u novu godinu uplovila je odradivši spektakularnu turneju i to kao pravi surovi profesionalac. U danima tuge, pesma je bila jedini lek, a svaku bolnu ranu vidali su njeni najbliži prijatelji, kolege i majka Ana.

Ovih dana, Severina imala je veliki razglod za sreću i slavlje. Naime, Severina ponovo je raznežila sve njene pratioce objavivši vest na svom profilu da je njen sin Aleksandar napunio osam godina. Njen prvenac i pokretačka snaga postao je već veliki dečak a rođendan proslavio je 20. februar.

Severina pozirala sa roditeljima svog muža, pa otkrila šta joj je promenilo život

Pesma posvećena sinu i dalje je naslušanija

Severina Kojić koja je pre nekoliko meseci izbacila pesmu "Rođeno moje" i dalje ne silazi sa vrha top liste. Po samom izlasku rasplakala sve žene, čak i one koje još uvek nisu osetile čari majčinstva?

Ova numera za kratko vreme je postala najemotivnija balada i zavladala prvim mestom top lista. Razarajuće emotivne reči prigrlile su i mnoge poznate dame, a jedna od njih svakako je bila i Nataša Bekvalac.

Podsetite se: