Celebrity News

Severina pozirala sa roditeljima svog muža, pa otkrila šta joj je promenilo život

Severina pozirala sa roditeljima svog muža, pa otkrila šta joj je promenilo život

Pevačica Severina već neko vreme posebno je emotivna kada je obavljivanje postova na Instagramu u pitanju.

Ovoga puta pevačica je podelila fotografiju sa svojom svekrom i svekrom sa kojima ima odličan odnos i sa kojima je nedavno pozirala u Beogradu.

Severina objavila posebnu fotografiju: Pevačica je na današnji dan imala važnu poruku

Lepa Seve uz to je napisala sledeće:

– Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svijetu. Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja porodica u svetu neizvesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam – poručila je Severina na ovoj društvenoj mreži.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 6. Јан 2020. у 9:56 PST

Nakon ovog, Severina je svojim fanovima otkrila i kako je nedavno doživela nešto što ju je promenilo “iz temelja”. Reč je o putovanju.

Uz fotografiju ispred manastira Seve je napisala sledeće:

- Ovo je fotografija s nedavnog putovanja, koje je trebalo biti turističko, ali se pretvorilo u ono putovanje koje vas pomeri i promeni, ako je velika reč “iz temelja”, onda bar dovoljno toliko da sebi možete reći: “Hvala ti, lepi moj živote, što si me poslao ovde ili me je neko pozvao tamo. Nema trećeg...” (Iako je ovo najskromnija verzija svega doživljenog) - napisala je pevačica i nastavila:

Severina uložila žalbu na presudu kojom joj je oduzeto starateljstvo nad sinom, otkriveni njeni argumenti?

- Ovo sam ja kad sam luksuzno odevena, na luksuznom mestu, u vreme kada nemamo vremena za ovakav luksuz svaki dan. Narcise mi je netom pre fotografisanja ubrala jedna starica i poklonila... i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni reč grčkog, osim “efharisto“ (Efcharisties - Hvala)

Ovo je za mene bio luksuz. Jer luksuz nije šminka, ni štikle (ni sve ono što ću već sutra obući, kad neću biti luksuzna, nego obična, ali i što volim, da ne budem licemerna), ni mondena mjesta (koja su lepa), ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vreme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz. Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 7. Јан 2020. у 3:00 PST

Družim se s ljudima koje volim, s kojima mi je lepo, koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osećaja dužnosti.
Luksuzan život je živeti po svojim pravilima, ne podilaziti, ne pravdati se za svoje izbore.
Luksuzan život je živeti bez straha.
Hvala Bogu na tome i hvala svetom Nektariju...
U vreme kad se svađaju čije su crkve, a čija je zemlja, luksuz je imati porodicu u kojoj se slave dva badnjaka, dva Božića, dva Uskrsa...
Luksuz je živeti u miru i imati mir u sebi.
Srećan Božić ljudi, svima koji slave danas, i živite mi što više ”luksuzno”! Voli vas Seve - poručila je svima emotivna Severina.

Podsećamo, Severina se nedavno susrela sa najtežim udarcem u životu kada je sud u Zagrebu doneo privremenu meru i naložila da sin kog ima sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem ubuduće živi sa ocem i da otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.