Celebrity News

Severina SNIMILA FILM SA MUŽEM: Ovo su STROGO čuvali, ali detalji su ipak dospeli u javnost!

Severina SNIMILA FILM SA MUŽEM: Ovo su STROGO čuvali, ali detalji su ipak dospeli u javnost!

Severina i Igor Kojić ovog leta snimili su film pod nazivom "Poslednji Srbin u Hrvatskoj", koji bi u bioskopima trebalo da se pojavi naredne godine, otkriva Kurir.

Uloga hrvatske zvezde i njenog supruga u ovom projektu držana je u potpunoj tajnosti do samog kraja, jer su producenti na taj način želeli da izbegnu sve kontroverze i moguće probleme ako informacija dospe u javnost. Zasad nije poznato koji lik pevačica tumači u filmu, dok smo za Igora saznali da ima neobičnu ulogu.

Prema rečima izvora iz susedne države, Kojića su na setu viđali kako glumi prerušen u zombija, što je delimično potvrdio i jedan od producenata filma, Miroslav Mogorović.

- Film je uglavnom produciran u Hrvatskoj, mi smo manjinski učestvovali u tome. Film je podržao Filmski centar Srbije, u pitanju je zombi komedija i reditelj je Predrag Ličina. Snimanje je završeno, ali mi u ovoj fazi nećemo davati više informacija od ovoga što sam vam rekao. Još nije gotova montaža, pa zato nećemo preliminarno da govorimo o detaljima. Premijera će biti iduće godine, pre toga planirana je velika kampanja - rekao je on.

U filmu, prema najavama reditelja, glume Sergej Trifunović, Krešimir Mikić i Bojan Navojec, kao i Jadranka Matković, koja je za hrvatske medije rekla da joj je bilo super da radi s mladim ljudima, a da je svoje scene snimala tri dana na pustoj poljani kraj Velike Mlake.

Iz pevačicinog tima nisu hteli ništa da pričaju o filmu koji će za nekoliko meseci uzburkati region, kako zbog Kojića, koji u njemu učestvuje, tako i zbog škakljive teme.

- Ne želim ništa da vam kažem o tome - poručio je Tomislav Petrović, Severininportparol za hrvatski portal 24 sata.

Nakon što je njen porno-snimak sa oženjenim hercegovačkim tajkunom Milanom Lučićem na jahti procurio u javnost 2004, Severina je na nekoliko meseci nestala s medijske scene, ali se brzo vratila s novim projektima koji su je učinili još poznatijom i popularnijom. Kojićeva je u tom periodu učestvovala u kratkom filmu "Gdje je nestala Slovenija", u kojem tumači voditeljku koja čita vesti o tome kako je Slovenija nestala s karte.